Cum isi foloseste telefonul un CEO al unui service de reparatii

Cum isi foloseste telefonul un CEO al unui service de reparatii

0 Shares
0
0
0

Oamenii se simt pierduti fara device-urile lor mobile. Nimeni nu intelege mai bine asta decat Jeremy Kwaterski, a carui afacere cu reparatiile telefoanelor mobile merge foarte bine, oferind servicii de inlocuire a ecranelor, a bateriilor sau altor componente defecte.

Daca vrei reparatii telefoane Bucuresti la cel mai bun pret, intra pe ServiceGsm.ro.

Unul dintre clientii lui memorabili, si-a adus telefonul cu ecranul spart la magazin, cuprins fiind de panica. Omul era foarte panicat deoarece, dupa cum spunea el, trebuia sa se intalneasca cu Donald Trump in 30 de minute, iar numarul de telefon era stocat in contacte si nu-l mai putea recupera.

“Dupa ce i-am reparat telefonul, foarte rapid, omul dansa efectiv de bucurie si a fugit din magazin cu rapiditate, pentru a ajunge la intalnire”, declara Jeremy Kwaterski. Afacerea sa, a crescut de la 30 de service-uri, la peste 160, in doar 4 ani.

Pentru a face un management eficient acestei companii, Kwaterski care este fondator si CEO, a invatat cateva lucruri despre folosirea telefoanelor mobile la capacitate maxima, pentru a te organiza asa cum trebuie si a fi conectat tot timpul la business-ul propriu. Iata cateva aplicatii fara de care Jeremy nu poate trai:

Life Reminder. In orice moment, ceo-ul ar putea avea nevoie de o intalnire cu echipa de Operations Support sau cu cea de promovare si PR. Deoarece calatoreste foarte mult, poate fi o provocare tinerea unei evidente pentru aceste intalniri importante. In momentul de fata, el foloseste aplicatia Life Reminder, care i-a facut viata mult mai usoara, aplicatie cu care isi programeaza intalnirile si isi prioritizeaza actiunile.

PushBullet. Desi este un fan al device-urilor mobile in general (al smartphone-urilor si al tabletelor), Kwaterski uraste timpul pierdut pentru tracking-ul unui device, pe care se afla un fisier specific, foarte important pentru companie.

Cu PushBullet poate da share anumitor email-uri, fisierelor si pozelor intre anumite device-uri, indiferent de sistemul de operare ce ruleaza pe acestea. “Aplicatia este instalata pe toate device-urile pe care le folosesc, iar in momentul cand un e-mail sau un mesaj text este primit de acesta, este imediat share-uit catre toate celelalte device-uri, pentru o siguranta sporita”, declara Jeremy.

Acesta mai spune ca aplicatia respectiva este indispensabila mai ales in momentele in care se intampla sa te lase bateria sau cand iti pierzi un anumit device.

Galaxy Smart Watch App. Cel mai nou gadget al lui Kwaterski si anume Galaxy Smartwatch, a schimbat modul in care acesta isi verifica email-urile sau mesajele text. Ceasul se conecteaza cu smartphone-ul printr-o aplicatie proprietara de la Samsung si ii permite sa se uite la ceas, atunci cand primeste apeluri, mesaje text sau email-uri noi.

“Cand esti intr-o intalnire importanta, nu este frumos sa-ti scoti telefonul mobil. Dar nimeni nu baga de seama daca arunci o privire la ceasul tau smart. Ceasul m-a ajutat de foarte multe ori, in situatii diverse, in care trebuia sa raman conectat cu anumite persoane sau sa verific diferite informatii, fara sa trebuiasa sa astept sa-mi pot folosi smartphone-ul, pentru aceste lucruri.”

0 Shares
You May Also Like