Cand folosim o fosa septica 6 persoane?

Share Button

Fosele septice au devenit treptat o alternativa comoda la variantele obisnuite de eliminare a deseurilor. Daca pana nu demult o casa pe pamant ar fi intampinat problema stocarii si a deversarii apelor uzate menajere, iata ca astazi avem la indemana solutii mai mult decat accesibile. Folosind o fosa septica 6 persoane, luand in calcul satisfacerea nevoilor unei familii, aceasta va fi o alternativa igienica la sistemele obisnuite de canalizare si ne va feri de eventualele pericole ce pot pandi in urma contactului cu apa uzata.

Fosele septice sunt de fapt incinte in care este deversata apa uzata, pentru a evita contaminarea efectiva a terenului cu substantele care l-ar putea afecta. Unele dintre cele mai cunoscute fose septice sunt cele de la AquaClean, iar un exemplu in acest sens este fosa septica 6 persoane de 3500 de litri. Aceasta fosa este bicamerala, iar producatorul o recomanda in scopul limpezirii apelor uzate menajere.

Ulterior acestui proces apele uzate sunt evacuate in sisteme de drenare sau in puturi absorbante, urmand ca namolul depus in fosa septica 6 persoane sa fie pastrat timp de 6 luni pentru ca prin actiunea organismelor vii sa fie transformat din punct de vedere chimic. Dupa aceasta perioada de timp se recomanda curatarea fosei septice prin vidanjare, actiune care se executa mecanic prin introducerea unui tub de aspiratie conectat la o pompa, prin interiorul orificiului de intrare in fosa septica 6 persoane.

Aceasta fosa septica 6 persoane este bicamerala si este prevazuta cu doua capace si doua garnituri. Incinta este etansa si nu permite scurgerea in pamant a rezidurilor si mai este prevazuta cu un racord de intrare si iesire, cu un tub de ventilatie din polipropilena si cu o piesa de capat pentru coloana de ventilatie.

Toate aceste elemente sunt menite sa ne asigure siguranta in exploatare si sa preintampine eventualele probleme ce pot deriva dintr-o eventuala functionare defectuoasa a pamantului. Aceste fose sunt oricum protejate de peretii laterali ai fundatiei realizate, insa chiar si asa ca masura de precautie este bine ca partile componente sa fie verificate sub aspectul etanseitatii, pentru a nu avea mai tarziu surpriza de a ne fi necesara interventia unui instalator care sa remedieze anumite probleme. Diametru tubului de ventilatie este DN 110, iar dimensiunile pe care le are aceasta fosa septica 6 persoane sunt: 2400 mm lungime, 1400 mm latime si 1820 mm inaltime totala.

Unde putem gasi aceste fose septice la preturi accesibile?

Magazinul online www.shop-einstal.ro este spatiul care ofera aceste produse utilizatorilor care doresc sa beneficieza de avantajele unor astfel de fose septice, oferind in acelasi timp si informatiile complete cu privire la modul lor de functionare. In acest fel fiecare dintre noi poate sti cu siguranta ce anume ii este de folos si isi poate achizitiona si instala in consecinta produsul ales. Pe site, dar si in magazinul fizic din Bucuresti, pot fi gasite informatii complete cu privire la aceste produse, astfel incat proiectele noastre sa se poata concretiza in sisteme cu adevarat eficiente, cu rezultate sigure in timp.

Daca iti place arata si altora!


'Cand folosim o fosa septica 6 persoane?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.