Cine cauta servicii rent a car in Cluj?

Cine cauta servicii rent a car in Cluj?

0 Shares
0
0
0

Dupa capitala Romaniei (Bucuresti), orasul Cluj Napoca este cel mai mare si cel mai important oras al tarii, iar acest lucru este cat se poate de clar. Foarte multi romani care au vizitat capitala Transilvaniei recent, sunt de parere ca, orasul este cel mai frumos din tara, si ca este probabil singurul oras care se ridica la nivelul marilor orase europene.

Orasul are o infrastructura superioara celorlalte orase ale tarii, are cartiere rezidentiale noi impresionante, are obiective turistice de vizitat, are de-asemenea centre comerciale, etc. Practic, cei care aleg sa petreaca mai multe zile in oras, au ce face fara a se plictisi.

Tocmai de aceea, turistii aleg sa viziteze Clujul, iar acestia pentru scurta sau lunga sedere in capitala Ardealului, cauta cele mai bune servicii rent a car in Cluj. Exista diferite companii pe piata rent a car in Cluj Napoca, iar dintre toate acestea, Rent And Drive este una dintre cele mai apreciate companii.

De ce? Pentru ca dispune de o flota auto cu adevarat impresionanta. Compania ofera masini de lux spre inchiriere, iar un model Audi A6 2014 sau un model BMW 520 XDRIVE 2015, in mod evident reprezinta alegerile cele mai bune chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Compania nu are doar masini scumpe de inchiriat, ci si masini pentru cei care au un buget redus, asa ca isi intampina clientii cu autoturisme precum Volvo V40 2013, Volkswagen Passat 2007, Skoda Rapid 2019, Skoda Octavia 2019, Seat Toledo 2015 sau Volkswagen Golf 7 2015.

Dat fiind faptul ca discutam despre o companie care detine atat de multe modele de masini de inchiriat in Cluj la cele mai bune preturi, este cat se poate de firesc, ca foarte multi turisti sa doreasca sa inchirieze de aici o masina pe care sa o aiba la dispozitie in fiecare zi petrecuta in oras.

Inchirierea unei masini in Cluj Napoca, vine cu o serie de avantaje majore la pachet, iar in randurile care urmeaza veti putea descoperi cateva dintre acestea.

Timp economisit

Cei mai multi dintre turistii care sosesc in oras, isi doresc sa poata vizita toate locurile interesante. Cei care aleg cele mai bune servicii rent a a car Cluj, dupa ce isi inchiriaza masina potrivita, pot petrece cat timp doresc la fiecare obiectiv turistic pe care il viziteaza.

Acestia castiga timp, pentru ca nu mai trebuie sa se grabeasca mereu sa fuga in statie, pentru a lua autobuzul pana la hotel, si pentru a schimba intre timp 2-3 autobuze pana la destinatie.

Posibilitatea de a calatori in afara orasului

Firmele de rent a car, le ofera clientilor posibilitatea de a calatori si in afara orasului, astfel ca turistii vor putea vizita acum Salina Turda, Valea Ierii, Cheile Turzii si nu numai, folosind masinile inchiriate, fara a plati costuri suplimentare.

Bani economisiti

Probabil pare greu de crezut ca turisti care folosesc o masina inchiriata in Cluj Napoca castiga bani. Dar da, asa este. Acestia nu mai trebuie sa plateasca taxi sau Uber sa-i duca dintr-un loc in altul. Cu banii respectivi, isi permit sa inchirieze de la Rent And Drive o masina, pe care sa o foloseasca pentru a se plimba prin oras.

Se poate vedea din randurile de mai sus asadar, ca turistii cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca, pentru a ajunge cu usurinta la obiectivele turistice din oras. Exista insa si localnici care cauta masini de inchiriat, atunci cand au masinile in service, si nu doresc sa foloseasca taxi, Uber sau transportul in comun.

Exista chiar si companii care cauta masini de inchiriat pe termen lung, iar companiile precum Rent And Drive sunt dispuse sa inchirieze masinile pe cat mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like