Ce tipuri de hote se gasesc pe piata?

Ce tipuri de hote se gasesc pe piata?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care trebuie sa cumparati o hota pentru bucatarie, cu siguranta trebuie sa cititi acest articol pana la final, pentru a afla cat mai multe informatii despre aceste aparate; informatii care va vor ajuta sa luati deciza corecta.

Ce tipuri de hota sunt disponibile?

Optiuni foarte multe. Veti descoperi ca atunci cand cautati hote noi, exista multe modalitati de clasificare a produselor disponibile. Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare este modul in care hota este ventilata:

  • Cabinete cu duze sau ventilatie:  Aceste hote sunt ideale, deoarece aerisesc spre exterior, ceea ce inseamna ca fumul, grasimea si mirosurile sunt indepartate din interiorul bucatariei.
  • Non-ventilate, fara duct sau recirculate: aceste hote, pe de alta parte, utilizeaza un filtru pentru a colecta produse secundare de gatit in afara si in afara zonei cuptorului.
  • Convertibil: Capacele convertibile pot fi instalate sub forma de conducte sau fara duze. Exista, de asemenea, unele diferente in model. Iata cateva dintre cele mai frecvent utilizate modele:
  • Dulapuri sub cabina: Cel mai des intalnit tip de hota, hota sub dulap se potriveste sub un dulap deasupra gamei de aragaz.
  • Monitoare pe perete: Capacele de montare pe perete sunt proiectate ca niste hote sub cabina, dar sunt atasate de perete in loc de partea inferioara a unui dulap.
  • Hotele insulei: hotele de insula sunt suspendate deasupra unui plita pe o insula de bucatarie.
  • Dulapuri Downdraft: Capacele Downdraft se potrivesc in tejghea de langa o plita.

Ce materiale sunt disponibile?

O hota de gama poate fi o piesa adevarata in bucatarie, si exista foarte multe modele si materiale. Atat materialul, cat si designul pe care il are hota vor afecta aspectul general al bucatariei. O hota de cupru aflata in dificultate cu fete curbate adauga un aspect de epoca, in timp ce un model din otel inoxidabil unghiular sau hota de sticla este perfect pentru o bucatarie eleganta si moderna.

Ce tip de sistem de ventilatie este cel mai accesibil?

Raspunsul adevarat este ca este complicat. Daca nu planificati o renovare majora a bucatariei, inclusiv o soba noua, locatia cuptorului dvs. va limita modelul de hota pe care il puteti cumpara, deoarece va trebui sa o plasati in functie de ceea ce are sens pentru aspectul dvs. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de tubulat versus tubulatura fara tubulatura, fara tubulatura aveti o instalatie mult mai ieftina, deasupra capului – nu va trebui sa aveti un profesionist chemat pentru lucrul cu tubulatura. Pe de alta parte, intr-o unitate fara tubulatura, va trebui sa schimbati filtrele la fiecare 3 pana la 6 luni, mai ales daca gatiti frecvent in casa dvs.

Ce tip de hota este cel mai accesibil?

Ca si cele mai multe lucruri, hotele vor fi mai ieftine daca vor veni fara prea multe caracteristici. Modele cu caracteristici cum ar fi mai multe viteze ale ventilatorului, controale termostat si cronometre de evacuare vor fi mult mai scumpe decat modelele de hote simple. Brandul are de-asemenea o foarte mare importanta, iar hotele producatorilor precum NuTone, GE, Kenmore si Whirlpool, se stie ca sunt de calitate superioara, insa pot avea preturi piperate.

0 Shares
You May Also Like