Trei locuri pe care le puteti vizita gratuit in Barcelona

0 Shares
0
0
0

Barcelona este una dintre destinatiile iubite nu doar de catre pasionatii de fotbal, dar si de catre persoanele care isi doresc sa afle si sa cunoasca mai mult.

De aceea, trebuie mentionat faptul ca acest oras dispune de numeroase obiective turistice, pe care, in cazul in care ajungeti aici, trebuie musai sa le vizitati.

In plus, o mare parte dintre acestea sunt disponibile gratuit, fara a fi nevoie sa platiti biletul de intrare. Iar pentru a va familiariza mai mult cu acestea, in articolul de astazi vom prezenta trei astfel de obiective gratuite. Sunteti pregatit?

Muzeul de Arta Catalana 

Muzeul de Arta Catalana este unul dintre cele mai frumoase obiective din Barcelona, biletul de intrare fiind gratuit in anumite perioade. De exemplu, in cazul in care alegeti sa il vizitati sambata, dupa ora trei dupa-amiaza, dar si in prima duminica a fiecarei luni, atunci puteti intra gratuit.

De asemenea, exista numeroase zile de sarbatoare cand muzeul isi deschide larg portile oricarui turist, printre care se numara, 12 februarie, cand se sarbatoreste Sfanta Eulalia, pe 18 mai, cand se sarbatoreste Ziua Internationala a Muzeelor, pe 11 septembrie, sarbatorindu-se Ziua Nationala a Cataloniei dar si pe data de 24 septembrie. Deci, aveti de unde alege!

Gradina Botanica 

Daca va doriti sa descoperiti Gradina Botanica din Barcelona fara sa platiti absolut deloc, trebuie sa stiti ca aceasta isi deschide portile in fiecare duminica, dupa ora trei dupa-amiaza, dar si in prima duminica din luna, ca si in cazul Muzeului de Arta Catalana.

De asemenea, obiectivul este disponibil in mod gratuit si pe 12 februarie, 18 mai si 24 septembrie. Daca ajungeti aici in perioadele mentionate, cu siguranta trebuie sa ii acordati o sansa, caci Gradina Botanica este mai mult decat superba. Macar o ora trebuie sa ii acordati!

Muzeul Picasso 

Muzeul Picasso este disponibil in mod gratuit, exact in aceleasi zile si perioade ca si Gradina Botanica.

In cazul in care ajungeti in Barcelona, va asiguram ca va va placea, tocmai datorita constructiei sale magnifice, ce impresioneaza chiar si cele mai pretentioase gusturi. Purtand numele celebrului pictor, probabil ati inteles deja cam ce ati putea descoperi aici.

Nu uitati sa va puneti deoparte cel putin o ora pentru a-l descoperi, caci merita toata atentia. Iar cladirea muzeului este una demna de toata admiratia, ce merita macar cateva fotografii! 

In finalul articolului…

Pentru a va bucura de cele mai frumoase destinatii, compania Novum va ofera servicii de rent a car in Timisoara, acestea fiind special concepute pentru orice client.

Daca pana acum nu ati avut curajul sa conduceti masina mult visata, acum, cu ajutorul serviciilor de rent a car din Timisoara, visul dumneavoastra poate deveni realitate. Sau, daca doriti, nici nu trebuie sa o conduceti pentru a va bucura de o experienta inedita.

Soferii Novum sunt intotdeauna la dispozitia fiecarei persoane, astfel incat dumneavoastra sa ajungeti in cele mai frumoase locuri si sa traiti momente extraordinare, alaturi de cei dragi. Sunteti pregatiti? Sa inceapa aventura!

0 Shares
You May Also Like