Ce presupune tratamentul pentru albirea dintilor?

0 Shares
0
0
0

Ce presupune tratamentul pentru albirea dintilor?Dintii care prezinta pete sau care sunt mai galbeni au diverse cauze si cea mai frecventa cauza este materialul genetic mostenit.

Mai sunt si alte cauze care au un impact la fel de mare, mai exact alimentele foarte pigmentate cum ar fi murele, cafeaua, ciocolata, vinul si fumatul care pateaza dintii si in plus afecteaza si sanatatea gingiilor.

Pentru albirea dintilor se aplica mai multe tratamente unele mai scumpe, altele mai ieftine, unele la cabinetul medical si altele chiar de acasa.

Cel mai ieftin dar in acelasi timp si cel mai eficient produs pentru albirea dintilor de acasa va putea fi gasit daca tastati in motorul de cautare Crest Whitestrips pret. Rezultatele va vor convinge ca acesta este chiar cel mai ieftin produs si veti vedea din parerile persoanelor care l-au utilizat ca este si cel mai eficient.

Indiferent care este cauza petelor care apar pe dinti acestea nu se pot corecta doar cu pasta, orice ar afirma producatorul, dar sunt foarte multe produse la care puteti apela pentru a le utiliza acasa si sunt si multe proceduri pe care le aplica medicii din cabinetele stomatologice si care amelioreaza aspectul dintilor.

Produsele dedicate albirii dintilor care au cu adevarat efect sunt cele care contin peroxid sau peroxid de hidrogen. Acesta din urma este mult mai puternic.

Pentru a functiona peroxidul trebuie sa se transforme in peroxid de hidrogen si asta inseamna ca trebuie reglata o concentratie care sa aiba efect asupra dintelui dar care sa nu puna in pericol sanatatea pacientului. In timp ce faceti un tratament pentru albirea dintilor sau dupa ce terminati un astfel de tratamet nu puteti sa aveti gingiile mult mai sensibile decat inainte.

In cazul in care gingiile devin dureroase se poate folosi o pasta de dinti cu nitrat de potasiu, sunt mai multe studii care dovedesc ca acest ingredient poate sa reduca unele efecte secundare ale tratamentului pentru albirea dintilor prin desensbilizarea gingiilor.

Desi medicii stomatologi urmaresc ca pacientii sa creada ca doar in cabinetul stomatologic se pot albi eficient dintii, sunt si metode de albire de acasa care chiar au efect.

Nu conteaza producatorul dar conteaza foarte mult substanta activa. Cu cat este o concentratie mai mare cu atat si rezultatele se vor vedea mult mai repede.

Timpul in care se vad rezultatele poate fi cuprins intre o zi si 14 zile. Diferentele de pret dintre aceste metode si procedurile medicale din cabinet sunt destul de mari si de aceea multe persoane sugereaza ca ar fi mai bine sa se incerce mai intai un produs care se poate aplica local, de acasa, respectand instructiunile de utilizare.

Sunt mai multe tipuri de produse pentru albirea dintilor care se aplica in general cu pensula sau sunt sub forma de benzi pentru albire si geluri care se utilizeaza si cu o gutiera.

Nu conteaza ce tip de produs alegeti atata timp cat concetratia de substanta activa este cea optima. Indiferent de ceea ce spun producatorii, fiecare model de produs are si parti negative: benzile pot sa alunece de pe dinti si in acest caz pot sa apara dinti colorati asimetric, solutiile aplicate cu pensula vor avea nevoie de un timp mai lung de aplicare iar gutiera este de obicei incomoda.

0 Shares
You May Also Like