Cartea Peek-a-boo pentru un copil de pana la 2 ani de zile si avantajele ei

Cartea Peek-a-boo pentru un copil de pana la 2 ani de zile si avantajele ei

0 Shares
0
0
0

Cartile pentru copii au tematici diverse si sunt foarte potrivite pentru ei datorita varietatii de informatii pe care o pot capata. Astfel, este important sa alegi cartile  pentru fiecare etapa de varsta si sa poti sa le daruiesti copiilor experientele de care au nevoie. Cartile pentru copii au o multitudine de insertii, de culori, de idei noi si distractive.

De aceea copiii le adora si se pot juca de fiecare data singuri sau alaturi de alti copii, ori parintii lor. O carte potrivita pentru copiii pana la varsta de 2 ani de zile, este Baby’s Very First Lift-the-Flap Peek-a-Boo. Aceasta carte are anumite parti care se pot ridica si care ascund privirea celor mai indragite personaje desenate. Ea il ajuta pe copil sa descopere animalele care stau in spatele obiectelor desenate,care le acopera.Cartea Peek-a-boo pentru un copil de pana la 2 ani de zile si avantajele ei

Pe Books-Express.ro vei putea alege orice carte potrivita pentru varsta copilului tau si vei putea sa il ajuti sa se bucure de noi momente speciale petrecute alaturi de personajele pe care le indrageste. Iata care sunt avantajele primei carti Peek-a-boo pentru copiii tai de pana la 2 ani de zile:

  1. Cartea ii atrage pe cei mici prin intermediul desenelor cu persoajele lor preferate

Cartile de acest tip sunt perfecte pentru copiii mici, care descopera existenta unor obiecte sau a unor oameni in jurul lor. Ei se vor bucura sa vada ochii animalutelor desenate. De fiecare data cand dau la o parte clapeta din interior, vor avea surpriza de a se bucura de ochii unui nou prieten din carte. Mesajul scris este „I see You” sau, in traducere, „Te vad”.

  1. Animalele din intermediul cartii sunt frumos desenate si sunt usor de recunoscut, iar copilul le poate invata rapid

Animalele din cadrul cartii sunt foarte frumos realizate, fiind potrivite pentru copiii mici. Ele au detalii corect desenate pentru varsta pentru care sunt concepute. Au elementele principale, care le ajuta sa fie recunoscute usor pentru copilul mic. De exemplu, se pune accentul pe forma urechilor sau pe trompa elefantului.

  1. Cartea este de dimensiune mica, fiind perfecta pentru mainile copiilor de pana la 2 ani de zile

Cartea este realizata special pentru copiii mici si este perfecta pentru ca ei sa o poata tine in mana. Astfel, este tot timpul iubita de catre copii si este folosita de oricate ori doresc sa interactioneze cu persoajele prezentate.

  1. Cartea Peek-a-boo este foarte distractiva si interactiva pentru cei mici

O carte interactiva, cu ajutorul careia se pot descoperi mici animale noi, este foarte buna pentru varsta de pana la 2 ani de zile. Atunci copiii descopera lumea si invata cele mai importante aspecte ale sale.

  1. Este o forma prin care copilul se poate juca alaturi de parinti sau singur

Cartea este perfecta pentru momentele in care se joaca singur sau alaturi de parinti. Ea este intotdeauna distractiva si plina de elemente colorate, care vor fi de folos copilului mic. Cumpara cartea de pe Books-Express.ro alaturi de alte carti deosebite speciale pentru copii.

0 Shares
You May Also Like