Care este pretul potrivit pentru un set de anvelope?

0 Shares
0
0
0

Care este pretul potrivit pentru un set de anvelope?Raspunsul multora ar fi, cel mai mic pret este pretul potrivit. Ei bine, se inseala. Mereu cautam cea mai buna oferta, cel mai mic pret, reduceri, mereu cautam sa economisim ceva, cumva.

Nu este un lucru rau, insa uneori aceasta dorinta de a economisi poate avea consecinte pe termen lung, mai ales cand cumparam lucruri precum anvelope.

Acestea nu sunt lucruri uzuale, pe care le cumparam regulat, sau des, sunt o investitie pe termen lung. In Suceava gasesti anvelope la preturi bune la Selgros, cred ca pretul cel mai potrivit pentru un set de anvelope este un pret bun.

Ce inseamna un pret bun o sa va intrebati. Simplu spus, un pret bun este un pret ce intra in bugetul tau si in acelasi timp ofera un produs de calitate.

E foarte usor sa te lasi pierdut, sa te strige economiile, sa vezi ca daca cumperi setul de anvelope x sau y economisesti 50 de lei, 80 de lei, 100 de lei, dar daca te uiti doar la pret poti sa ajungi usor sa cumperi ce gasesti mai ieftin, si mai prost in acelasi timp. Sa ne gandim practic.

Cazul 1.Cumperi un set de anvelope cu 350 de lei, un set bun, potrivit masinii tale, insa care ofera performante si calitate la un nivel ridicat. Acest set de tine 3-4 ani de zile, in timp, aceasta investitie de 350 de lei se amortizeaza.

Cazul 2. Cumperi un set de anvelope cu 200 de lei, un set bunicel, acceptabil, potrivit masinii tale, calitatea nu e prea groazava, dar merge, si in plus ai economisit 150 de lei. Dar oare, chiar ai economisit 150 de lei? Setul acesta te tine, 1 an sau poate 2.

Daca comparam cele doua cazuri, investitia de 350 de lei amortizata pe o perioada mai mare este mult mai avantajos decat un set mai ieftin care tine mai putin. Cand cumperi lucruri care trebuie sa te tina mult, precum anvelopele, nu alege niciodata produsul cel mai ieftin, este ieftin pe moment, dar pe termen lung te va costa mai mult.

Selgros Suceava
Produse alimentare si nealimentare
Str. Cernauti nr. 118 Suceava,
720089, RO
Tel: 0230 553 000
Fax 0230 553 199

0 Shares
You May Also Like