Bicicleta si nevoia de sport in aer liber

0 Shares
0
0
0

Bicicleta si nevoia de sport in aer liberPedalatul este una dintre activitatile mele preferate. Adica, sa fim seriosi, efortul pe care il depui pe bicicleta parca te revigoreaza in loc sa te oboseasca.

Tocmai din aceasta cauza ii admir pe baietii si fetele de la downhill care se dau, fara frica, pe dealuri si munti si isi simt in fiecare secunda adrenalina pulsand in corp.

Pentru noi, orasul Bucuresti ne ofera alternativa unui loc verde, intr-un complex rezidential, imbratisat de padure, cu o gama variata de locuinte, inclusiv apartamente noi cu 3 camere.

Aleile din Greenfield si apropierea de padurea Baneasa iti ofera accesul la un spatiu verde, nepoluat si nesufocat de emisiile nocive ale masinilor in care poti pedala cat e ziua de lunga.

Pedalatul bicicletei este un sport practicat in aer liber de foarte multe persoane atat pentru starea de bine pe care ti-o ofera dar si pentru a te mentine sanatos. De asemenea, cu bicicleta iti lucrezi muschii fesieri si ai picioarelor si nu e nevoie sa te chinui, la propriu, la sala.

De exemplu, aveam o prietena mai plinuta care pedala zilnic 10-15 km, ii era mai usor sa ajunga asa la serviciu. Dupa o luna deja s-au vazut rezultatele. A slabit si acum se mandreste cu o forma perfecta a picioarelor. Nu mai zic cate priviri intoarce pe strada.

Pe langa aceste motive de modelare a corpului prin plimbarile cu bicicleta, mai gasesc o gramada de alte motive pentru sanatatea atat fizica cat si psihica a organismului. La nivel psihic te relaxeaza, adrenalina provoaca eliberarea endorfinelor, moleculele fericirii, in consecinta esti mai fericit si mai vesel.

Te poti plimba cu bicicleta impreuna cu un prieten sau cu o alta persoana apropiata si vei putea astfel si socializa. Sau, daca esti genul singuratic, iti poti pune castile pe urechi, dai drumul la muzica preferata si te relaxezi cum nu te relaxeaza nici o iesire in pub-urile aglomerate ale orasului.

De altfel, bicicleta devine pe zi ce trece o nevoie a fiecaruia dintre noi. E mai practica si iti aduce mult mai multe beneficii . Daca alegi un spatiu de locuit precum aceste apartamente cu 3 camere, situate in cel mai minunat loc din Bucuresti, ai acces la o zona verde perfecta pentru plimbarile cu bicicleta.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like