Care este diferenta dintre un specialist si un consultant seo?

Care este diferenta dintre un specialist si un consultant seo?

0 Shares
0
0
0

Optimizarea seo reprezinta acel proces pe care specialistii in acest domeniu il efectueaza asupra unor site-uri sau asupra unor bloguri personale, cu scopul de a creste traficul de pe aceste bloguri sau site-uri.

Daca ai de gand sa inveti sa faci optimizare seo, cu siguranta fie trebuie sa cauti cel mai bun ghid optimizare seo, fie trebuie sa petreci cat mai mult timp in preajma unui consultant seo, sau in jurul unui specialist seo.

Indiferent de faptul ca inveti sa faci optimizare seo datorita unui ghid foarte bun, sau ca inveti de la un specialist sau de la un consultant in acest domeniu, cu siguranta vei domina nisa ta in motorul de gautare Google, in momentul in care vei face optimizare seo ca la carte.

Un ghid de optimizare seo iti va prezenta si iti va aduce la dispozitie cele mai noi si mai reusite tehnici in ceea ce priveste optimizarea seo, dar si promovarea social media.

In momentul in care vei opta pentru un astfel de ghid, vei benefica de solutii ideale pentru a te descurca sa ajuti rapid site-urile sau blogurile sa aiba un trafic foarte mare, si sa aiba o pozitie buna in motoarele de cautare.

Daca ai de gand insa sa inveti de la un specialist in domeniul seo, sau de la un consultant in acest domeniu, va trebui sa stii ca intre aceste doua categorii, exista cateva diferente.

Un specialist seo este o persoana care lucreaza ca si angajat in cadrul unei companii care activeaza in acest domeniu, sau poate lucre chiar ca si freelancer sau colaborator pentru mai multi clienti.

Un specialist seo, pe langa aceste sarcini, se mai poate ocupa si de anumite strategii, dar si de anumite optimizari si implementari care sunt specifice optimizarii seo.

In momentul in care discutam despre un consultant seo, trebuie mentionat faptul ca acesta este o persoana care nu face parte din cadrul unei firme. Un consultant seo poate oferi consultanta, sau mai pe intelesul tuturor, sfaturi despre cum trebuie aleasa o strategie de optimizare seo, si cum se abordeaza si se implementeaza o asemenea strategie.

Este important de precizat faptul ca un consultant seo nu va realiza strategii de cuvinte cheie, si nici nu va realiza optimizare seo on page, sau strategii de linkbuilding, insa el va veni de fiecare data cu ideile cele mai noi, si cu cele mai noi strategii vizionare.

Un astfel de consultant seo va fi platit fie in functie de anvergura proiectului, fie la ora, in timp ce specialistul seo, daca este angajat al unei companii, va primi salariu lunar.

Ei bine, dupa cum se poate observa, poti sa ai mai multe posibilitati atunci cand iti doresti sa inveti sa faci optimizare seo.

Ai putea mai intai de toate sa consulti un ghid de optimizare seo, iar mai apoi, sa incepi sa inveti si de la un specialist in acest domeniu, si cu siguranta rezultatele vor aparea rapid, si te vei descurca de minune sa practici aceasta munca.

0 Shares
You May Also Like