Se merita sa iti cumperi un smartphone de la HTC?

Se merita sa iti cumperi un smartphone de la HTC?

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii de smartphone-uri, de fiecare data cand isi vor dori un dispozitiv nou, vor analiza mai multe modele dintre cele care se gasesc pe piata, pentru ca doar in acest fel vor reusi sa isi aleaga un model ideal pentru ei.

In cazul in care ai si tu nevoie de un smartphone nou si performant, care sa functioneze foarte bine, iar pretul acestuia sa fie unul atractiv, atunci cu siguranta va fi nevoie sa iti indrepti atentia spre dispozitivele brandurlui taiwanez HTC.

In primul rand, atunci cand vrei un dispozitiv cu sistemul de operare Android, daca vrei sa alegi telefonul de la un brand de top, fie alegi un model Samsung, fie unul Sony, fie un model de la HTC.

Din acest punct de vedere, cea mai buna solutie o reprezinta dispozitivele HTC, datorita faptului ca vin la cel mai bun raport calitate – pret dintre toate telefoanele cu sistemul de operare Android de pe piata.

Designul este un alt motiv pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre terminalele acestui brand, pentru ca dintre producatorii amintiti anterior, HTC propune telefoanele cele mai aspectuoase.

In cazul in care apare vreo situatie neplacuta, daca va trebui sa iti duci telefonul la service, cu siguranta o reparatie Samsung sau o reparative Sony te va costa destul de mult in comparatie cu eventualele reparatii Htc.

Daca stam sa discutam despre preturile telefoanelor, sau chiar despre preturile accesoriilor pentru smartphone, aici iarasi modelele HTC au un mare avantaj in fata modelelor pentru celelalte branduri mentionate.

Acest lucru este oarecum firesc, tinand cont si de faptul ca telefoanele celor de la Sony sau terminalele celor de la Samsung sunt mai scumpe decat cele de la HTC.

Ei bine, pana acum am discutat doar despre aspectele pozitive in cazul in care iti cumperi un smartphone de la HTC, insa cu siguranta trebuie sa discutam putin si despre detaliile mai putin placute.

In primul rand, despre terminalele HTC se stie faptul ca nu sunt cele mai renumite de pe piata pentru camerele lor foto. In aceasta privinta, HTC este cu mult in spatele celor de la Sony sau in spatele celor de la Samsung.

Se spune despre terminalele acestor modele de la HTC ca nu ar rezista incarcate foarte mult timp, insa tu ca si utilizator de smartphone, trebuie sa fii constient de faptul ca nici un smartphone nu rezista foarte mult timp incarcat, asa ca asta nu ar fi neaparat o problema majora.

Asadar, dupa cum se poate observa, cand vrei sa iti cumperi un smartphone de la Htc, la fel ca si atunci cand vrei sa iti cumperi un model de la oricare alt producator, ai atat o serie importanta de avantaje, cat si o serie importanta de dezavantaje.

Tinand insa cont strict de aspectele pozitive si de aspectele negative prezentate in acest articol, atunci cand ai nevoie sa iti cumperi un smartphone nou, cu siguranta se merita sa iti alegi un model de la HTC.

0 Shares
You May Also Like