Bicicleta indoor - 4 beneficii ale orelor de fitness

Bicicleta indoor – 4 beneficii ale orelor de fitness

0 Shares
0
0
0

O parte din motivul pentru care iti place ciclismul este ca iti permite sa te bucuri de aer liber, sa iesi in natura si sa explorezi. Dar uneori vremea este doar ingrozitoare, cu ploaie si vant. Sau pur si simplu nu ai timp sa te bucuri de o iesire in aer liber cand vii tarziu acasa de la o zi de munca.

Majoritatea salilor de sport ofera o varietate de optiuni in afara orelor de curs – unele de pana la 20 de minute – astfel incat sa poti incadra intotdeauna un antrenament in programul tau incarcat. In plus, eforturile pe care le faci in interior pe o bicicleta fitness pentru indoor cycling Horizon GR7 completeaza perfect antrenamentul tau pe sosea.

Pe langa diferitele tipuri de biciclete precum Aqua Bike, bicicleta eliptica, bicicleta magnetica, salile de sport ofera echipamente de fitness, aparat de vaslit pentru a permite activitate fizica sau fitness complet.

Mai jos, iti vom spune 4 motive pentru care ar trebui sa iei lectii de ciclism la sala de sport.

Oricine poate merge pe o bicicleta indoor

A pedala cu o bicicleta indoor in mijlocul unui grup este unul dintre acele lucruri care se simte putin descurajant. Mai ales daca nu ai mai facut-o pana acum. Dar, avand acces la o sala de sport, poti urma cursuri potrivite pentru toata lumea. De la incepatori la biciclisti avansati. Fiecare dintre aceste clase ajuta la dezvoltarea principalilor muschi folositi pentru ciclism si sistemul cardiovascular.

Este o experienta unica

Este de la sine inteles ca sa urmezi un curs de bicicleta stationara nu are aceeasi aroma ca si mersul in aer liber. Desi este inca posibil sa experimentezi un teren similar (posibilitati de a simula urcusuri cu diferite procente de pante). Lectiile de ciclism indoor de grup pot fi mai degraba o petrecere mare decat o sesiune de antrenament.

Bicicleta indoor iti ofera o noua perspectiva despre cum sa mergi pe bicicleta, sa respiri si sa te gandesti la corpul tau.

Exista o comunitate grozava pentru mult sprijin

Cand iei o ore de ciclism indoor, toata lumea, de la instructor la ceilalti participanti, este acolo pentru a te incuraja si a te sustine.

Intr-adevar, obiectivul este sa va ajutati reciproc sa mergeti cat mai departe posibil. Sau pentru a apasa puternic pedalele. Deci, de indata ce cineva da semne de renuntare, ceilalti il incurajeaza. Nu esti singur in acest moment de suferinta. Mersul cu bicicleta indoor intr-o sala de sport este o modalitate de conectare si o sursa suplimentara de energie.

Este un antrenament grozav pentru intregul corp

Nu numai ca cursurile de biciclete indoor sunt bune pentru muschii tai – de la picioare pana la abdomen . Dar este, de asemenea, un antrenament cardiovascular excelent, cu impact redus, care iti imbunatateste circulatia sangelui. Bicicleta indoor iti creste rezistenta si, de asemenea, iti imbunatateste starea de spirit. Mersul pe o bicicleta poate preveni problemele cronice precum hipertensiunea arteriala, bolile de inima. Accidentul vascular cerebral si diabetul sunt, de asemenea, prevenite prin mersul regulat cu bicicleta.

0 Shares
You May Also Like