La ce sunt utilizate bonetele de unica folosinta?

0 Shares
0
0
0

La ce sunt utilizate bonetele de unica folosinta?Bonetele de unica folosinta sunt utilizate in mod obisnuit de industria alimentara si de sanatate, deoarece servesc ca element esential in garderoba lor. Este probabil cel mai utilizat tip, deoarece reduce considerabil riscul de contaminare din cauza naturii sale aruncate si a costurilor economice scazute.

Vezi bonete si capeline medicale de unica folosinta cu elastic si alege modelele potrivite pentru tine.

Acestea servesc si actioneaza ca o bariera de protectie care impiedica posibilitatea contactului intre echipamentele medicale si intre pacienti sau alimente care urmeaza sa fie tratate si expuse sau zonele de contact.

Pe langa faptul ca serveste ca o bariera impotriva microorganismelor care pot fi in par, protejeaza si de transpiratia care apare pe frunte, fiind utilizarea sa obligatorie pentru tot personalul care intra intr-o sala de operatie sau pentru cei care se ocupa de alimente.

Le putem gasi din diferite materiale, cum ar fi polietilena, tesaturi de inalta tehnologie, sterile, hidrofuge, cu imprimeuri, forme nesfarsite etc. Exista diferite modele de palarii de unica folosinta, pentru dus, acordeon, cu masca, pentru par lung, bandana etc.

Ele sunt de obicei one-size-fits-all si oarecum mari, ceea ce garanteaza ca parul este complet acoperit, fara a provoca nici un disconfort personalului, de obicei au o textura moale si o margine elastica care va permite sa ajustati cu usurinta dimensiunea capului pentru oricine.

 Boneta de unica folosinta, un instrument indispensabil in industria sanatatii si a alimentelor, printre altele

Ca si halatul, boneta chirurgicala este o parte indispensabila a oricarui profesionist medical. Nu numai ca isi completeaza aspectul, dar ajuta la mentinerea unui mediu igienic in jurul instalatiei sanitare. Cu un aspect elegant, de inalta calitate si durabilitate, colectia completa de bonete chirurgicale pentru barbati si femei este pentru toti cei care doresc sa-si pastreze capul si parul in mod convenabil securizate in timpul rutinei lor profesionale.

Disponibile atat in printuri de diferite modele, cat si in culori simple, bonetele chirurgicale sunt realizate cu cel mai bun material si sunt disponibile in toate dimensiunile. Se ofera mai multe variante de culoare pentru a se potrivi tuturor tipurilor de imbracaminte medicala.

Alege o boneta pe stil cu uniformele medicale si de a proteja parul confortabil cu bonetele ieftine medicale de unica folosinta pentru barbati si femei!

Tipuri de bonete de unica folosinta

Bonete de unica folosinta, ca orice echipament conceput pentru a pastra starea optima a biosecuritatii noastre, exista diferite variabile ale acestei implementari utilizate pentru a evita patrunderea parului in cadrul activitatilor de lucru. Diferitele tipuri de bonete de unica folosinta gasim urmatoarele:

Boneta pentru chirurg de unica folosinta

Acest tip de boneta este un material indispensabil in orice spital, clinica sau centru de sanatate unde sunt necesare medii sterile si se efectueaza interventii majore sau minore. Aceste palarii au caracteristica de a se baza pe tesatura poroasa.

Ca si halatele chirurgicale, au includerea unei benzi elastice care permite sa colecteze parul in mod corespunzator si sa se adapteze la indiferent de dimensiunea capului indiferent de dimensiunea acestuia.

 

0 Shares
You May Also Like