Beneficiile activitatii fizice in natura

0 Shares
0
0
0

Beneficiile activitatii fizice in naturaNu este un secret ca practicarea regulata a sportului asigura o stare de bine, un tonus ridicat si intareste sistemul imunitar. Miscarea, asa cum stim, intensifica toate activitatile din organism: circulatia sangelui in plamani si in toate organele vitale, respiratia, schimburile de substante nutritive la nivelul tesuturilor.

De cate ori avem ocazia sau avem putin timp liber, ar fi ideal sa cautam un colt de natura, plin de verdeata, strabatut de poteci numai bune de batut, o padure al carei aer proaspat sa ne umple de bucurie. In Greenfield, cartierul imbratisat de padure, ai padurea Baneasa la fereastra ta.

Achizitionand un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, in  Greenfield, cartierul imbratisat de padure, te vei bucura zilnic de toate aceste beneficii, fara pic de efort, totul la un pas distanta de tine.

Lipsa miscarii ingreuneaza desfasurarea normala a proceselor biologice, fapt care se rasfrange negativ asupra starii de sanatate si a rezistentei organismului in fata agentilor patogeni.

Calitatea mediului in care locuiesti si activitatea in aer liber imbunatateste stilul de viata, cu efecte directe asupra sanatatii organismului, capacitatii mentale, memoriei, duratei de viata, vitalitatii tesuturilor si a celulelor corpului.

De multe ori nu dam imporanta mediului in care locuim si il consideram un simplu moft sau un lux pentru viata agitata pe care o traim. Uitam ca nu putem sa traim fara sa respiram si ca trebuie sa respiram un aer cat mai curat pentru a avea o stare de sanatate cat mai buna.

Prin miscare in aer liber se imbunatateste compozitia sangelui, creste numarul globulelor rosii, iar persoanele care fac in mod constant sport in aer liber au un sistem imunitar mai puternic. Miscarea in aer liber nu trebuie sa insemne efort, ci doar placerea de a respira aer curat si de a te bucura de natura.

Ansamblul rezidential Greenfield iti ofera cea mai spectaculoasa locatie din Bucuresti unde gasesti cadrul natural si facilitatile necesare unui stil de viata sanatos si sa nu uitam ca in acelasi timp esti in sectorul 1 al capitalei, in proximitatea centrelor comerciale si de business din Baneasa.

Contacteaza acum un consultant de vanzari Greenfield si stabileste o data de vizionare a locatiei,. Vvei fi placut impresionat de noul tau cartier!.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Telefon: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like