Avocat penal in Bucuresti – solutia pentru procesul tau

0 Shares
0
0
0

Rolul unui avocat penalist este de a apara, bineinteles, interesele legitime, libertatea si drepturile unui om. Acesta poate reprezenta in instanta organe de jurisdictie, autoritati, institurii publice, persoane fizice sau pe cele juridice. Daca te afli intr-un proces penal, solicita ajutorul unui avocat penal Bucuresti – solutia pentru procesul tau.

Cazurile in care ai nevoie de un avocat penal sunt intr-un numar mare, iar atunci cand il alegi trebuie sa te asiguri ca are specializare in legitii penale. In caz contrar, acesta nu te poate reprezenta eficient in fata legii. Avocatul penal se ocupa in totalitate de strategia de aparare, pentru ca persoana pe care o reprezinta sa poata beneficia de respectarea drepturilor.

Penalistul este o persoana care nu trebuie sa lipseasca din niciun act de urmarire penala. El trebuie sa cunoasca adevarul in totalitate, oricare ar fi partea pe care o reprezinta. Acuzatul sau victima, ambii au nevoie de un avocat penal Bucuresti. Poti solicita ajutor pe site-ul avocatpenal.ro, acolo unde poti discuta printr-un formular de contact sau la numarul de telefon afisat pe prima pagina.

O aparare buna inseamna un expert in domeniu, o persoana care sa aiba suficient de multa experienta incat avocatul de partea opusa sa nu poata invinge. Avocatul Andor Constantin este un expert in cazuri penale, construind in peste 20 de ani de activitate o echipa cu o rata mare de succes.

Cand trebuie sa apelezi la un avocat penal?

Avocat penal in Bucuresti – solutia pentru procesul tau! Penalistul poate interveni la unul sau mai multe din urmatoarele cazuri:

  • Soliciti despagubiri dupa o infractiune
  • Esti victima unei infractiuni
  • S-a pus eticheta de suspect asupra ta
  • Actiunea penala s-a impus impotriva ta
  • S-a propus o masura preventiva importiva ta
  • S-a emis rechizitioriul si trebuie sa formulezi cereri in fata unui judecator.

Tot in sfera de aparare a avocatilor specializati in drept penal se incadreaza si persoanele ce au comis infractiuni de serviciu, economice, care au fost acuzati de infractiuni violente sau care au traficat substante interzise.

Un avocat penalist este absolut necesar in cazurile de mai sus, fiind singura persoana care poate formula o aparare puternica a persoanei inculpate sau a victimei. Acesta are suficient timp pentru a pregati apararea, iar daca organul de cercetare dispune masuri de urmarire penala si avocatul nu este de acord, poate apela la o plangere importiva masurilor. Cu alte cuvinte, o astfel de persoana nu poate lipsi in procesul penal.

Cu o rata de peste 300 de cazuri penale reusite, cabinetul de avocatura din Bucuresti al domnului Andor Constantin este gata sa isi reprezinte clientii in fata instantei! Avocatii pot colabora si cu persoane din afara capitalei sau chiar din afara tarii.

Apeleaza la un avocat penal in Bucuresti – solutia pentru procesul tau! Implicarea de 100% a expertilor in drept penal va fi de mare ajutor intr-unul sau mai multe dintre cazurile explicate mai sus. Penalistii se vor ocupa in totalitate de apararea ta sau a unui membru al familiei.

0 Shares
You May Also Like