Spa composition with the aroma of a modern oil diffuser with body care products . Twisted white towels, spring greens and flowers. Spa concept for body and health care .

Aromaterapie dōTERRA cu uleiuri esențiale pentru relaxare și ameliorarea stresului

0 Shares
0
0
0

O persoană tensionată care lucrează într-o metropolă, este ca o mașină care se grăbește cu mare viteză de dimineața devreme până seara târziu, fără să observe nimic în jur. Până la sfârșitul zilei, nu mai există putere pentru nimic. Trăind într-un astfel de ritm constant, se acumulează stres, suprasolicitare și oboseală generală. În această situație, există 2 căi de ieșire: fie să schimbi specificul muncii, fie să înveți să te relaxezi cu aromaterapie dōTERRA. Elevii multor școli teologice știu despre această știință specială. 

În mănăstirile tibetane, elevii învață arta relaxării (relaxarea mentală), precum și arta căderii. Poate părea o abilitate ciudată a învăța să cazi, dar de ce o pierd exact adulții și de ce este atât de revelator? De ce un copil mic cade atât de des, dar în majoritatea cazurilor o face fără fracturi și răni grave? Adulții nu pot face asta. Răspunsul este simplu: pentru că copiii sunt relaxați. Această stare a corpului este cea care previne problemele grave. Pe de altă parte, adulții își pierd abilitatea de relaxare și sunt în tensiune constantă în timpul zilei.

Există un număr imens de metode de relaxare care pot fi utilizate individual sau în combinație: terapie colorată, medicament pe bază de plante, obiecte de artizanat, plimbări în aer liber, tratamente cu apă și spa, exerciții fizice. Aromaterapia le aparține, de asemenea, și este una dintre cele mai vechi metode de influențare a sferelor psiho-emoționale și fizice. Mirosurile au o capacitate uimitoare de a pătrunde în corp și de a afecta funcționarea sistemului limbic, ceea ce explică eficacitatea lor în ameliorarea stresului. Secretele ajutorului aromatic sunt atât de simple, încât oricine le poate stăpâni.

Mai întâi trebuie să te decizi asupra unui grup de uleiuri esențiale aromate, deoarece unele uleiuri esențiale revigorează, altele calmează, iar unele echilibrează emoțiile. La sfârșitul zilei sau în momentele de stres mental, cel mai bine este să folosești uleiuri esențiale dōTERRA cu efect calmant: busuioc, bergamotă, mușcată, iasomie, ylang-ylang, trandafir, tămâie, lavandă, maghiran, mușețel, paciuli, lemn de santal, balsam de lămâie, portocală, mandarină. 

Uleiuri esențiale dōTERRA relaxante 

Uleiul esențial de lavandă dōTERRA este unul dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru relaxare și sănătate, datorită ingredientelor sale naturale. Ameliorează stresul și restabilește somnul bun. Elimină supraexcitația, lacrimile, suprasolicitarea. Cu toate acestea, uleiul esențial de lavandă ameliorează spasmele musculare, ajută la aducerea minții într-o stare de odihnă. Aroma uleiului esențial de lavandă este florală, ușoară, ușor dulce. Oferă echilibru și armonie.

Ulei esențial Ylang Ylang aromaterapie dōTERRA

Ulei esențial Ylang Ylang aromaterapie dōTERRA este util în special pentru cei care au probleme cardiace. Componentele care alcătuiesc uleiul esențial normalizează tensiunea arterială crescută, ameliorează tensiunea din organism și echilibrează hormonii. Aroma uleiului esențial Ylang Ylang favorizează somnul profund și, atunci când este utilizat în dormitor, ajută la scăderea fricilor nocturne la bebeluși. Are efect sedativ, reduce manifestările sindromului oboselii cronice. Ca afrodiziac natural, uleiul esențial Ylang Ylang trezește senzualitatea și feminitatea. Oricât de bogată ar fi descrierea uleiului esențial în cărțile de aromoterapie, aroma acestuia ar trebui să te facă să te simți bine, să zâmbești, să îți dorești să-l inspiri din nou și din nou. 

 

0 Shares
You May Also Like