Livrarea preparatelor culinare la o adresa specificata: descopera informatii importante

Livrarea preparatelor culinare la o adresa specificata: descopera informatii importante

0 Shares
0
0
0

Piata livrarilor de alimente este unul dintre cele mai promitatoare segmente din tara noastra: si, cu fiecare an care trece, procentul celor care comanda mancare gatita la oala de la profesionisti in domeniul culinar creste.

Comanda de preparate culinare inceteaza sa mai fie ceva exclusiv festiv; livrarea este populara in fiecare zi. Acest lucru este direct legat de rutina deja stabilita de a comanda alimente pentru multi oameni. Nu numai frecventa comenzilor se schimba treptat, ci si cosul de cumparaturi tipic: accentul se muta de la livrarea de pizza si sushi sau preparate traditionale la o varietate de feluri de mancare.

Acum in cosul de comanda poti vedea pranzuri de afaceri, mancare de casa, supe si ciorbe, salate si diferite tipuri de desert. In viitorul apropiat, se va acorda prioritate unitatilor care ofera livrarea de mancaruri de inalta calitate la preturi accesibile.

Astazi, principalul aspect prin care majoritatea consumatorilor evalueaza o comanda este viteza de livrare. In medie, oamenii sunt gata sa aloce cel mult o jumatate de ora pentru a astepta. Organizarea traseului de livrare cu resursele proprii ale restaurantului iti permite sa controlezi toate verigile din lant, de la managerii care duc comanda la curieri.

Datorita muncii bine coordonate a personalului si a unui sistem modern de automatizare, procesul de livrare dureaza minim. Mai mult, posibilitatea de a comanda preparate culinare si de a selecta ora la care vrei sa iti fie livrate este un mare beneficiu, atat pentru clienti, cat si pentru firma.

Conform unui studiu, livrarea ocupa o pozitie de lider printre directiile cu cea mai rapida crestere pe piata restaurantelor interne. Cele mai mari companii investesc pe piata de livrare a alimentelor. Din aceasta se poate concluziona ca livrarea este cea mai importanta zona a firmei, a carei gestionare poate si ar trebui automatizata.

Atat pentru unitatile individuale, cat si pentru lanturile mari cu productie proprie, exista solutii tehnologice care iti permit sa integrezi livrarea in procesele de afaceri existente ale restaurantului.

Pentru intreprinderile din afara lantului, unde comenzile, productia si gestionarea serviciilor de curierat au loc sub un singur acoperis, livrarea este deosebit de relevanta. Interesant este faptul ca multe din comenzi sunt tipice fie pentru clientii fideli, fie pentru locuitorii din regiuni.

Tehnologia moderna este in continua evolutie, motiv pentru care industria acestor tipuri de firme se straduiesc sa tina pasul cu diversitatea. Si, desi livrarea robotica este o viitoare tehnologie majora deja utilizata in unele tari, al carei curier digital se misca cu o viteza relativ mica, totusi utilizarea acestuia permite proprietarilor sa reduca semnificativ costurile salarizarii.

Serviciile robotilor sunt utilizate de serviciile de livrare londoneze Just Eat si Pronto, iar lantul de renume mondial Domino a livrat prima pizza din lume folosind o drona in 2016.

Desigur, piata se transforma in mod constant si apar servicii specializate de noi formate disponibile tuturor. Astazi sunt populare serviciile care livreaza preparate culinare cu retete pregatite pentru un public segmentat, vizand, de exemplu, vegetarienii. Este dificil sa indeplinesti cerintele specifice ale fiecarui client, insa un preparat traditional, gatit cu ingrediente proaspete, nu are cum sa nu fie pe placul oricui!

 

0 Shares
You May Also Like