Dulap pentru pantofi ideal pentru holul tău

Dulap pentru pantofi ideal pentru holul tău

0 Shares
0
0
0

Pantofii tăi sunt împrăștiați pe podea? Atunci cu siguranță ai nevoie de un dulap pentru pantofi, care să le ofere mai multă protecție. Poți alege un dulap pentru pantofi cu 10 rafturi, pentru 54 de perechi de pantofi.

Acest organizator este fabricat din materiale selectate, cum ar fi tuburi metalice de înaltă calitate (Ø 16 mm) și țesătură neţesută de 75 g / mp, pentru a asigura un nivel ridicat de robustețe și o durată lungă de viață.

Ai cizme de lucru grele sau pantofi de alpinism și te încurci mereu de ele? Cu dulapul pentru pantofi, aceste încălțări stau protejate și ascunse de alte priviri. În cele din urmă, nu mai trebuie să petreci ore întregi asamblând un raft simplu.

Tot ce trebuie să faci este să introduci țevile în armături. Acest lucru creează un raft stabil bucată cu bucată.  Un dulap pentru pantofi, cunoscut și sub numele de pantofar, protejează pantofii de praf și lumină și astfel le extinde durata de viață.

Dacă nu vrei ca perechile de pantofi să stea unele peste altele, le poți păstra în ordine, în dulapul pentru pantofi. Astfel, fiecare pereche de pantofi are un loc al său și chiar și obiectele mici, cum ar fi mănușile, pot fi depozitate în siguranță în dulapul pentru pantofi.

Cu adevărat, un dulap pentru pantofi creează ordine și aduce armonie vestiarului și holului.

Dulap pentru pantofi cu ventilație adecvată

Dulapul pentru pantofi asigură o ventilație adecvată, deoarece, cel mai adesea, pantofii sunt puși în dulapul pentru pantofi în timp ce sunt încă umezi. Dacă aerul din acest dulap nu circulă corect, pantofii pot începe să miroasă sau chiar să prindă mucegai. Fantele de ventilație din dulapul pentru pantofi asigură un schimb suficient de aer.

În plus, există suficient spațiu pentru toți pantofii atât pentru cizme, cât și pentru sandale sau pantofi, astfel încât să nu se deformeze. În mod ideal, dulapul pentru pantofi este echipat cu 10 rafturi pentru 54 de perechi de încălțări, și se închide cu fermoare pe ambele părți frontale.

Când vine vorba de sistemul de depozitare, există diferențe în ceea ce privește capacitatea interioară. Sistemul cu rafturi este larg răspândit. Dulapul pentru pantofi cu rafturi este cel mai popular.

De obicei, rafturile sunt prevăzute cu o bară suplimentară în care pantofii pot fi agățați cu călcâiul.

Previne haosul din holul tău îngust

Dulapurile pentru pantofi previn haosul. În general, pantofii sunt îngrămădiți în zona de intrare. Ghete, adidași, papuci, pantofi pentru copii, tocuri înalte, pantofi de alergare și astfel, holul devine ocupat.

Dulapul pentru pantofi îngrijit transformă în ordine, dezordinea de dinainte. Dulapul te ajută să faci față acestui haos. Pentru holurile mai mici, modelele cu ușă rulată este o opțiune bună, deoarece poate economisi spațiul în loc să îți umple holul.

Ar trebui să ai în vedere că este cea mai bună opțiune pentru holul tău îngust. Dacă îți place să ai o varietate de pantofi, cel mai bine este să iei un dulap cu o capacitate mai mare pentru a te asigura că pantofii tăi sunt bine depozitați și la îndemână.

De asemenea, un astfel de dulap pentru pantofi are atractivitatea lui. Este mai compact, dar la fel de confortabil ca și versiunile mai mari.

0 Shares
You May Also Like