Alege cel mai bun echipament de taiere laser

Alege cel mai bun echipament de taiere laser

Share Button

Ce stim despre tehnologia laser? In mod cert este astazi folosita pe o scara din ce in ce mai larga si extrem de diversificata de aplicatii.

Datorita faptului ca a cunoscut o evolutie foarte rapida, tehnologia laser permite gravarea si debitarea mai multor tipuri de materiale. Daca doresti sa alegi un echipament taiere laser potrivit nevoilor tale, alege gama pe care ti-o pun la dispozitie cei de la PIN, extrem de variata, cu puteri intre 10W si 600W.

Cum functioneaza echipamentele de gravare cu laser? Pe baza unui fascicul de lumina care este transmis pur si simplu pe material. Apoi, urmeaza focalizarea si deplasarea acestuia pe baza unui traseu programat de un software prin care fasciculul de lumina duce la vaporizarea stratului din materialul pe care se lucreaza.

Materialele pe care se poate grava cu ajutorul laserului sunt plasticul, metalul, pielea, chiar si sticla. Un echipament de taiere laser poate fi destul de costisitor, ocupa spatiu si de obicei e folosit in ateliere mari, in firme care se ocupa cu productia publicitara sau cu productia altor obiecte gravate.

Alege cel mai bun echipament de taiere laser

Gaia II este un echipament de taiere laser care iti va oferi o viteza mare de lucru, si anume de pana la 762 mm/secunda cu saisprezece asocieri de culoare.

Printre caracteristicile sale principale se numara si puterile tubului de laser sigilat (CO2) de 60W, 100W, 200W. Varianta de 200W necesita racire cu apa. Suprafata de lucru expandabila este de la 1300 mm X  916 mm.

Detine un motor servo de curent alternativ pentru precizie deosebita iar grafica panoului de control este foarte usor de utilizat. Modulul AAS realizeaza cautarea automata a markerilor pentru a oferi o taiere pe contur extrem de precisa.

 taierii si gravarii cu laser

 

taiere-si-gravare-cu-laserEste un model robust, produs de LaserPro dezvoltat pentru uzul profesional al taierii si gravarii cu laser. LaserPro Gaia II este creat si proiectat pentru uz profesional. Nu te lasa pacalit de eticheta sistemului de taiere cu laser amplasata pe Gaia II, de fapt acest echipament este capabil de a grava la o calitate exceptionala materiale de diferite tipuri, care reusesc sa o diferentieze de celelate sisteme de taiere cu laser care exista deja pe piata.

Cu o serie de caracteristici definite de utilizator, de fiecare utilizator in parte, sloturi de extensie care sunt rezervate special pentru personalizare, Gaia II este cel mai flexibil si usor de utilizat sistem de taiere cu laser de pe piata de astazi.

Daca iti place arata si altora!


'Alege cel mai bun echipament de taiere laser' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.