Using the printer to scanning the document

Tipuri de imprimante multifunctionale pe care sa le inchiriezi pentru afacerea ta

0 Shares
0
0
0

Achizitia unei imprimante reprezinta o necesitate pentru fiecare birou, indiferent ca vorbim aici despre institutiile publice sau cele private.

Astfel, daca intr-o institutie publica nevoia de imprimante este una uriasa, avand in vedere volumul de documente ce trebuie printate zilnic, tot la fel de bine putem spune ca imprimantele sunt nelipsite in cabinetele notariale sau avocatesti, dar si la firmele de asigurari, in banci sau alte companii care utilizeaza date si contracte.

Din acest motiv, spunem ca imprimanta a devenit o necesitate a zilelor noastre. Cu toate acestea, aceste periferice pot fi numite fara sa gresim consumabile, avand in vedere rapiditatea cu care evolueaza tehnica, precum si deprecierea lor, odata cu trecerea anilor.

Astfel, un multifunctional second hand pe care acum doi ani l-ai cumparat cu o mie de lei cu siguranta ca nu va mai valora tot atat la momentul de fata. Avand in vedere aceasta depreciere masiva la nivelul tehnicii de calcul, tot mai multe companii apeleaza la inchirieri multifunctionale.

Mai ales in cazul in care sunteti organizator de evenimente sau derulati un proiect pe o perioada data de timp, atunci achizitiile de aceasta natura nu isi au rostul. Aceasta mai ales in cazul in care avem un numar limitat de coli pe care dorim sa le scanam si sa le printam.

Din acest punct de vedere, centrele de inchiriere multifunctionale iti ofera aproape tot ce ai nevoie pentru afacerea ta. Dar sa vedem insa tipurile imprimante multifunctionle pe care le gasesti astazi pe piata si cat de avantajoase sunt ele.

Inainte de toate, trebuie spus ca pe piata inca mai exista imprimante cu jet de cerneala, care isi fac treaba foarte bine. Nu mai spunem de stramosul imprimantei moderne, imprimanta matriceala.

Cu sunetul sau inconfundabil, asemanator unui tacanit continuu, acest tip de imprimante se bazeaza pe impregnarea capului de scriere in cerneala, dupa care aceasta este asezata pe hartie.

Zgomotoase si neeconomice, dar si cu printuri la calitate slaba, aceste imprimante se mai regasesc astazi prin institutiile publice, in conditiile in care mediul privat este deja posesor al imprimantelor performante.

Daca doriti totusi sa va construiti o afacere durabila si care sa nu va dea batai de cap c refill-ul la fiecare luna, atunci poate ar fi mai indicat sa va orientati spre o imprimanta laser.

Desi mai costisitoare ca pret decat cele cu jet de cerneala, imprimantele laser au avantajul ca imprima mult mai rapid colile, iar cu un singur cartus poti trage pana la doua mii de coli. Ceea ce nu este chiar rau intr-o luna, nu e asa?

0 Shares
You May Also Like
Ce este o priza de curent ?

Ce este o priza de curent ?

Ideea de priza este folosita pentru a se referi la elementul care, intr-o instalatie electrica, are caneluri pentru introducerea pinilor. Este important sa retineti…
Citeste Tot