Telefoane de top de la HTC

0 Shares
0
0
0

Telefoane de top de la HTCCu totii ne dorim telefoane performante, din ce in ce mai performante. Insa, un telefon trebuie intretinut.

Unui telefon inteligent ii trebuie acordata o grija deosebita, deoarece astfel de telefone sunt totodata si mai sensibile. De exemplu, cei care au un telefon HTC, pentru a-l proteja ai nevoie de huse HTC, folii de protectie si alte accesorii de acest fel.

Tot ce ai nevoie in materie de accesorii GSM, huse HTC, folii de protectie, carcase, etc., gasesti pe www.magazingsm.ro. Intra chiar acum si vezi produsele disponibile si alege-le pe cele care iti sunt cele mai folositoare.

Telefoanele de la HTC sunt deseori preferate de doritorii de smartphone. Astazi ne vom opri asupra unor modele care ne-au atras atentia.

HTC One M9

Acest model este unul scump, insa marea majoritate a posesorilor sunt de parere ca isi merita banii. Cei care doresc un astfel de model trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 3300 lei. In mod clar nu oricine si-l permite. Acest model are o multime de caracteristici uimitoare. Incepem prin a specifica in primul rand faptul ca designul este unul de dorit.

De ce? Pentru ca M9 are un model de finisaj rezistent la zgarieturi, fapt pentru care e rezistent in timp. Acest lucru e important deoarece carcasa e din metal, iar carcasele din metal se pot zgaria destul de usor. Un alt detaliu pe care tinem sa-l amintim e legat de dimensiunile camerei foto. Camera foto principala este de 20 de MP, iar cea secundara de 4 MP.

Fotografiile sunt incredibile. Trebuie sa incerci o astfel de experienta. Tinem sa mai amintim cateva detalii si anume: procesor Qualcomm Snapdragon 810 Octa-Core, sistem de operare Android 5.0, 3 GB RAM, memorie interna 32 GB, display Full HD, capacitate baterie 2840 mAh.

HTC One M8

Inca de la prima vedere acest model surprinde cu designul placut pe care-l are. Carcasa este construita din metal, ceea ce-i da un design deosebit. Demne de mentionat ar fi o multime de lucruri, insa noi ne vom opri asupra catorva dintre acestea.

In primul rand vorbim de calitatea sunetului, care este una clara si puternica. In al doilea rand, de remarcat ar fi si camera foto care surprinde fiecare detaliu si focalizeaza intr-un mod incredibil. De asemenea, tinem sa specificam si faptul ca acest telefon poate fi folosit si ca telecomanda pentru TV.

Alte detalii pe care le mai amintim sunt: procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad-Core, sistem de operare Android cu HTC Sense 6, memorie RAM 2 GB, memorie interna 16 GB, capacitate baterie 2600 mAh, senzori de proximitate, lumina, giroscop, busola digitala si accelerometru.

Acestea sunt doua modele de la HTC achizitionate in general de cei care isi doresc telefoane cu adevarat puternice, telefoane pe care bineinteles si le permit.

Daca nu te incanta nici un model din cele prezentate de noi, poti opta pentru un alt telefon de la HTC si nu numai. Ideea e sa fie un telefon pe care ti-l permiti, dar si un telefon care sa aiba caracteristicile dorite de tine. Nu uita insa ca nu poti cumpara un telefon care are caracteristici de 3000 lei cu 300.

0 Shares
You May Also Like