Stiai ca Ovb Romania te poate ajuta sa alegi mai multe tipuri de asigurari de viata?

Stiai ca Ovb Romania te poate ajuta sa alegi mai multe tipuri de asigurari de viata?

0 Shares
0
0
0

Mai intai de toate, atunci cand discutam despre asigurarile de viata, trebuie sa mentionam faptul ca acestea sunt de fapt niste contracte care se vor semna intre un asigurator si un asigurat, care se incheie in favoarea unui beneficiar sau de ce nu, in favoarea mai multor beneficiari.

Obiectul pe care il are un astfel de contract este reprezentat de suma asigurata, care se va stabili de comun acord intre asigurator si asigurat, sau se va stabili la solicitarea asiguratului.

Pentru a afla cat mai multe detalii despre ce este asigurarea de viata, expertii consultanti de la Ovb Romania asigurari de viata iti vor putea sta la dispozitie oricand cu mai multe sfaturi si informatii.

Tot specialistii in consultanta din cadrul acestei firme de top de la noi din tara, te vor ajuta sa intelegi faptul ca o asigurare de viata poate sa fie vazuta ca si o protectie materiala si independenta financiara, ideala pentru familia ta pe termen lung.

Pentru a afla cate tipuri de asigurari de sanatate exista, si ce tip de polita de asigurare de viata ti se potriveste, este evident faptul ca tot cei de la Ovb Romania iti vor putea fi de mare ajutor.

Ei bine, primul tip de polita de asigurare de viata, cuprinde asigurarile de viata pe o perioada limitata, iar acestea se vor incheia pe un numar prestabilit de ani. Aceste polite de asigurare de viata sunt cele mai simple si cele mai ieftine, si acopera numai riscul de deces al asiguratului.

Aici consultantii de la Ovb Romania te vor informa referitor la faptul ca in functie de suma asigurata de care va beneficia beneficiarul in cazul decesului asiguratului, se va stabili si prima de asigurare.

Asigurarea de viata pe termen nelimitat este cel de al doilea tip de asigurare de viata pentru care ai avea posibilitatea sa optezi. Si daca vei opta pentru o astfel de polita, singurul risc asigurat de catre firma de asigurari este cel de deces, insa aici se va acoperi riscul pana la varsta de 100 de ani a asiguratului.

Primele de asigurare se vor plati insa pana la o varsta mai scurta, si anume varsta de pensionare, insa diferenta dintre aceste tipuri de asigurari ar fi aceea ca daca asiguratul ajunge la 100 de ani, va beneficia de suma asigurata actualizata.

Ultimul tip de asigurare de viata pe care ai avea posibilitatea sa il inchei, cuprinde asigurarea de viata mixta, care este cea mai importanta, pentru ca ea asigura si riscul de supravietuire.

Valoarea primei de asigurare in cazul unui astfel de contract de asigurare va fi influentata de mai multi factori importanti, cum ar fi varsta si sexul asiguratului, starea acestuia de sanatate, sau clauzele suplimentare incluse in contract.

Mai trebuie precizat faptul ca o asemenea asigurare de viata este ideala pentru ca permite atat economisirea, cat si capitalizarea si chiar si investirea banilor pe de o parte, insa daca stam sa privim din alta parte, aceasta poate sa asigure si viitorul familiei.

0 Shares
You May Also Like