Cat de mult ma avantajeaza limba germana?

Cat de mult ma avantajeaza limba germana?

0 Shares
0
0
0

Nu sunteti sigur daca ar trebui sa studiati limba germana? Iata 5 motive excelente pentru a studia limba germana. De asemena, puteti aplica si la niste curs germana.

  1. Veti gasi un Internet complet nou

Aveti un blog personal dar ii lipseste un public? Poate ar trebui sa luati in considerare textele in limba germana, precum si limba propriu-zisa. Germanii au o prezenta dominanta pe internet. In Germania, domeniul de top al tarii a fost extrem de folosit ajungand la nivelul .com. In 2016 sa clasat pe locul cinci, venind dupa .com, .ru (Rusia), .net si .org.

  1. Puteti participa la cursurile Universitatatii din Germania pentru $ 0.00

Cine spune ca trebuie sa cheltuiti o avere pentru a obtine o educatie decenta? Acesta costa £ 9,000 + un an pentru a studia in Marea Britanie. Intre timp, studentii americani pot ajunge sa faca un imprumut destul de mare. In Germania? Taxele de scolarizare sunt gratuite in majoritatea universitatilor. Unele institutii percep aproximativ 500 de euro pe semestru.

Si nu exista niciun sacrificiu in ceea ce priveste calitatea care vine cu asta. Multe universitati germane se afla in primele 100 de universitati din lume. Cum a scos Germania taxele? In primul rand, un procent mai mic de studenti merg la facultate – 27%, comparativ cu 48% din Marea Britanie.

Cum ramane cu studentii internationali? In tari precum Marea Britanie, SUA si Australia, educatia, adesea, costa de doua ori mai mult pentru studentii straini decat pentru cetateni. In mod surprinzator, acest lucru nu este si in cazul Germaniei.

Atat elevii interni, cat si cei internationali beneficiaza de o educatie gratuita la nivel de licenta. Elvetia si Austria ofera de asemenea educatie pentru taxe mult mai mici decat in ​​alte parti ale lumii. Desi unele cursuri sunt oferite in limba engleza, un procent mare este predat in limba germana. Solicitantii trebuie sa-si dovedeasca competenta in limba germana.

  1. Mozart

Ce au in comun Mozart, Bach, Beethoven, Schubert, Brahms, Schumann si Wagner? In afara de a fi compozitori celebri, toti au vorbit si au scris in germana. Sunt sigur ca ati auzit de muzicieni cum ar fi Rammstein, Kraftwerk si Milky Chance.

Aceste trupe canta in germana si engleza. In timp ce suntem in domeniul artelor, in Germania se publica in fiecare an aproximativ 80 000 de carti noi. Doar un mic procent din acestea sunt traduse in alte limbi. Toate aceste carti sunt accesibile numai celor care au o intelegere fluenta a limbii germane.

  1. Vrei sa faci bani? Invata germana

Stiati ca Germania este cel mai mare partener comercial european al SUA? Daca sunteti interesat sa va consolidati o cariera in afaceri, va trebui sa cunoasteto limba materna a partenerilor de afaceri.

  1. Germana este usoara pentru vorbitorii de limba engleza

Iata un fapt putin cunoscut: germanii si englezii apartin aceluiasi fir genealogic. De aceea, germana este usoara pentru vorbitorii de limba engleza. Spre deosebire de limbile latine franceza, italiana, spaniola, romana, engleza si germana apartin filialei germanice a familiei limbilor indo-europene. Unele cuvinte si expresii germane sunt inca folosite in mod regulat in limba engleza.

 

0 Shares
You May Also Like