Sfaturi pentru a organiza o petrecere de botez

Sfaturi pentru a organiza o petrecere de botez

0 Shares
0
0
0

Va pregatiti pentru  botezul copilul? Felicitari! Suntem siguri ca planuiti si o petrecere de botez. Nu va stresati. Luati un pix si hartie si notati aceste sfaturi utile despre cum sa organizati o petrecere de botez. Primul si cel mai important sfat este sa faceti o astfel de petrecere incluzand si ursitoare si pe acestea va recomandam sa le luati de pe cele de la www.Ursulla.ro .

Pentru o zi care este semnificativa pentru voi si pentru invitatii vostri, amintiti-va ca scopul petrecerii este de a va aduce familia si prietenii impreuna pentru a sarbatori noul copil botezat. Faceti petrecerea atat de simpla sau de elaborata pe cat preferati.

1) Alegeti locul  de intalnire si locul in care veti face petrecerea
Urmeaza ca aceasta petrecere sa fie la tine acasa sau intr-o locatie inchiriata? Veti avea o masa oficiala sau o petrecere cu un meniu normal? Deciziile in acest sens se iau in functie de obiceiurile din familie si de preferintele personale. Nu exista o singura modalitate corecta de a gazdui o petrecere de botez.

Lucrul important este ca oaspetele de onoare este sarbatorit si ca toata lumea se simte binevenita.

2) Efectuati lista de oaspeti
Decide cine va fi invitat la petrecere. Numarul de oaspeti va va ajuta adesea sa decideti locul si meniul pentru petrecere, deoarece veti avea nevoie de aceste numere pentru a va asigura ca aveti suficienta hrana si spatiu pentru toata lumea.

Familia si prietenii apropiati sunt, de obicei, pe lista de oaspeti pentru botezuri, dar in functie de marimea si traditiile familiei, poate fi vorba despre un grup mare – chiar si similar cu dimensiunea nuntii in unele cazuri.

Este intotdeauna un gest frumos acela de a invita preotul sau preotii la petrecere. Ei de obicei nu accepta invitatia, dar gestul va fi totusi apreciat.

3) Planificati din timp
Cu singuranta nu vreti ca in ultima zi sa alergati dupa mancare, servetele si decoratiuni. Cu cat ati facut mai mult inainte, cu atat mai mult va veti putea bucura de petrecere si de compania oaspetilor vostri.

4) Cereti si ajutorul celorlalti
S-ar putea sa fii obisnuit sa faci totul, dar puteti avea incredere ca mama voastra  care a trecut deja prin asta, ste ca nu poti face totul. Ziua botezului va fi ocupata si, uneori, haotica. Cu cat aveti mai mult ajutor, cu atat mai bine. In functie de bugetul de care dispuneti puteti alege sa angajati un furnizor de alimente sau sa luati masa la un restaurant. Daca bugetul  este restrans, puteti pregati o masa inainte.

Sandvisurile si salate sunt usor de facut rapid, sau, daca doriti sa serviti o masa calda, faceti o lasagna sau o specialitate care poate fi gatita de altcineva in timp ce voi va aflati la biserica.

5) Bauturile sunt importante
Nu numai ca toti vor fi infometati cand se vor intoarce de la botez, ci vor fi si insetati. Incercati sa ii serviti cu o varietate de bauturi. Daca stiti ca oaspetii prefera o anumita bautura, asigurati-va ca o aveti in meniu.

0 Shares
You May Also Like