Reprezinta casele de amanet o solutie buna de imprumut rapid?

Reprezinta casele de amanet o solutie buna de imprumut rapid?

0 Shares
0
0
0

Situatia financiara a fiecaruia dintre noi se poate schimba de la o zi la alta, asa ca astazi putem sa avem bani si sa ducem o viata decenta si lipsita de griji, iar in scurt timp din cauza anumitor motive precum pierderea locului de munca, sa incepem sa ne confruntam cu probleme financiare.

O asemenea problema ar fi mai mult decat deranjanta, si cu siguranta cei care trec prin astfel de momente, vor incerca sa gaseasca mai multe modalitati prin care sa faca rapid rost de bani, pana isi vor gasi un alt loc de munca.

Imprumuturile de la prieteni sau de la rude nu reprezinta neaparat cea mai buna alegere, pentru ca sunt sanse ca nici ei sa nu poata sa ofere ajutorul asteptat, plus ca este mai bine sa nu stie toata lumea despre aceste probleme financiare.

Cei care trec totusi prin asemenea probleme, ar trebui sa se gandeasca din ce in ce mai serios sa isi amaneteze unul sau mai multe bunuri, pentru a face rapid rost de bani.

Trebuie precizat inca de la inceput faptul ca amanetarea bunurilor nu inseamna automat pierderea lor definitiva. In momentul in care iti amanetezi bunurile, daca respecti clauzele impuse in contractual de amanet, iti poti recupera bunurile, exact in momentul in care iti achiti datoria.

Ei bine, daca pana acum ceva timp se puteau amaneta doar bijuterii, iar cele mai des amanetate erau cele din aur alb sau bijuteriile din aur galben, in prezent se poate opta chiar si pentru amanet electronice.

Casele de amanet au inceput sa le ofere clientilor chiar si posibilitatea de a-si amaneta si alte bunuri precum aparatura electronica, datorita faptului ca multa lume nu mai detine bijuterii, insa in schimb detine dispozitive electronice.

Si tinand cont de valoarea de piata a dispozitivelor electronice care apartin marilor branduri, atunci cu siguranta este avantajos atat pentru casa de amanet, cat si pentru client, sa se ofere servicii de amanetare a produselor electronice.

Clientul se poate bucura de faptul ca poate sa primeasca o suma de bani imprumut, pentru care sa gireze cu un telefon sau cu o tableta, in timp ce casa de amanet se poate bucura de faptul ca in cazul in care clientul nu isi achita datoria, poate sa vanda produsele respective.

Aceasta idee de amanetare a produselor electronice este una inspirata, pentru ca telefoanele, tabletele, televizoarele LCD sau alte dispozitive electronice, se vand ca painea calda, iar oamenii vor cauta sa le cumpere la cele mai atractive preturi.

Aici iarasi este evident faptul ca la o casa de amanet vei gasi aceste produse la preturi mai mici in comparatie cu pretul lor de piata, asa ca se merita sa le cumperi de la o casa de amanet.

Ei bine, tinand cont de faptul ca in momentul in care nu ai bani, dar ai mare nevoie de ei, si nu ai foarte multe solutii la indemana, o casa de amanet poate reprezenta o solutie buna pentru tine, pentru a obtine un imprumut pe termen scurt.

0 Shares
You May Also Like