Top sfaturi pentru cele mai bune baterii de telefon

Top sfaturi pentru cele mai bune baterii de telefon

Share Button

Gadgeturile moderne sunt infometate de putere. Daca doriti sa ajungeti intr-o calatorie lunga sau intr-un zbor fara a trebui sa conectati tableta sau dispozitivul la o priza, veti avea nevoie de un pachet de baterii externe pentru a mentine electronii care curg.

Cititi mai departe acest articol in care va vom arata cum sa cumparati un pachet care sa va satisfaca nevoile si sa va pastrati ecranele stralucitoare. Bateriile externe sunt unele dintre cele mai des cautate accesorii telefoane.

Ce este o baterie externa si de ce aveti nevoie de una?

In mod normal, atunci cand aveti nevoie de mai multa energie pentru smartphone-ul, tableta sau alt dispozitiv electronic mobil, conectati cablul de incarcare USB la computer sau la o priza de perete. Opriti dispozitivul (sau continuati sa-l utilizati in timp ce acesta se incarca in fundal).

Acest lucru nu este intotdeauna convenabil (sau chiar posibil) daca calatoriti sau sunteti departe de casa. Aici este disponibil un pachet extern de baterii. Acestea variaza de la o dimensiune la fel de mica ca un ruj sau un rimel (la fel de bine ca si cum ar fi o baterie de smartphone mica), si pot fi la fel de mari ca si o carte groasa (buna pentru pastrarea telefonului dvs. pentru cateva zile incarcat sau pentru a permite mai multor prieteni sa-si incarce tabletele).

In loc sa conectati cablul de incarcare le perete, conectati cablul de incarcare la acumulator si umpleti bateriile dispozitivului in acest fel. Nu toate bateriile sunt create insa egale, si chiar daca calitatea constructiei este buna, puteti ajunge cu usurinta la un pachet de acumulatori externi care nu se potrivesc nevoilor dvs. de aplicatie si de alimentare.

Sa aruncam o privire la testele de pe teren facute asupra a doua pachete de acumulatori excelenti si la modul in care caracteristicile lor se refera la lista de verificare a cumparaturilor pentru o baterie.

Ca parte a procesului de scriere a acestui ghid, am folosit doua baterii de capacitate mai mare, puterea bateriilor RAVPower Deluxe de 14.000 mAh (29,99 dolari), vazuta ca fiind superioara, si Jack Bank Giant 10,400 mAh Power Bank (39,95 dolari), vazuta de asemenea la stadii inalte.

Am avut grija ca amandoua sa fie baterii externe de inalta capacitate perfect de intretinut. Mai degraba decat sa va plictisiti de toate caracteristicile inainte de a avea un cadru de referinta, sa aruncam o privire la liniile directoare generale de care doriti sa  tineti cont atunci cand cumparati pachete de baterii si modul in care acestea se raporteaza la nevoile noastre.

Inainte de toate, trebuie sa stabiliti cat de multa energie aveti nevoie. Atat bateriile pentru dispozitive, cat si bateriile externe care le elimina au capacitati evaluate in mAh (milliamperi/ ore). Acesta este elementul de masurare de baza pe care il veti utiliza pentru a determina cat de mult trebuie sa investiti in pachetul dvs.

Mai intai, strangeti dispozitivele pe care doriti sa le incarcati de pe acumulatorul extern. Sa presupunem, de exemplu, ca aveti smartphone-ul Samsung SIII popular si un nou iPad Air. SIII are un acumulator cu o capacitate de 2100 mAh, iar iPad Air are o baterie de stoc cu o capacitate de 11,560 mAh. Acum este timpul sa calculati puterea de care aveti nevoie pentru aceste dispozitive.

Daca iti place arata si altora!


'Top sfaturi pentru cele mai bune baterii de telefon' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.