Pro Plan cu somon, deliciu si sanatate

0 Shares
0
0
0

Pro Plan cu somon, deliciu si sanatateSomonul este un tip de peste foarte sanatos, datorita nutrientilor pe care le ofera, si un tip de peste foarte gustos. Contine omega 3, o cantitate insemnata de proteine si amino acizi, precum si molecule de proteine ce ajuta in special incheieturile.

Putem spune ca este chiar si o delicatesa, astfel ca multi oameni cand gasesc mancare pentru caini si pisici cu somon ridica din sprancene.

Somonul este un aliment foarte bun, atat pentru noi, cat si pentru caini si pisici, astfel ca mancarea pentru animalele noastre care contine somon nu este ceva suprinzator, si ele au nevoie de o nutritie echilibrata, de proteine, de toate lucrurile pe care le ofera somonul.

Mancare Pro Plan cu somon, atat pentru caini cat si pentru pisici gasesti la pentruanimale.ro.

Pentru ca sunt animale diferite, primesc nu doar hrana diferita, dar si sub forme diferite.  Astfel, pentru pisici, sunt produse Pro Plan cu somon sub forma de hrana umeda, mai potrivita pentru acestea. Este o hrana completa, cu un nivel adaptat de minerale si vitamine.

Desi are ca ingredient principal somonul, nu contine doar atat, are ADH pentru sanatatea vederii si sustinerea functiilor creierului. Pe langa somon contine si proteine vegetale, uleiuri, diverse zaharuri, este un tip de mancare creata pentru a satisface complet nevoile nutritionale a unei pisici adulte.Pro Plan cu somon, deliciu si sanatate

Pro Plan cu somon pentru caini, pe de alta parte, contine, pe langa somon si porumb, orez, sfecla si diferite minerale si grasimi animale deoarece cateii au alte cerinte nutritive. Somonul ramane si aici baza, insa impreuna cu mai multe elemente, pentru a oferi o nutritie completa si echilibrata.

Contine de asemenea si acizi grasi pentru protejarea pielii si blanii cainelui, cu un raport ideal de proteine si grasimi, pentru a oferi energia necesara cainilor adulti.

Mancarea cu somon pentru animale este ceva obisnsuit, si cainii si pisicile au nevoie de o nutritie completa si echilibrata, iar daca somonul poate oferi ce au ei nevoie de ce sa nu primeasca acest lucru. Mai ales ca somonul este si delicios. Ofera-i cainele sau pisici tale un gust nou, vezi gama de produse Pro Plan cu somon la pentruanimale.ro.

0 Shares
You May Also Like