Keanu Highline – carcasa si cablu de securitate pentru iPhone 5

Share Button

Keanu Highline – carcasa si cablu de securitate pentru iPhone 5Smartphone-urile din ziua de astazi, se pot comporta uneori ca niste copii mici sau animale de companie, lasate nesupravegheate si pot sa “dispara” de sub ochii nostrii chiar daca parem ferm convinsi ca stim unde le-am lasat. Daca iti doresti huse iPhone, intra pe AccesoriiGsm.ro.

De asemenea, un iPhone poate cu usurinta sa va scape din buzunarul de la spate, atunci cand va asezati pe o canapea de exemplu sau iti poate scapa din mana, atunci cand faci o fotografie.

Designer-ii de la Keanu au tinut cont de aceste aspecte si au introdus carcasa Highline, ce vine insotita si de un cablu (lesa) de securitate, la un pret de 34.95 de dolari. Carcasa este deja disponibila spre vanzare, incepand cu luna Aprilie si se potriveste perfect pentru modelele iPhone 5 si iPhone 5s.

Caracteristicile principale de design.

Carcasa Keanu Highline este construita din 2 parti: o carcasa din policarbonat ce iti protejeaza iPhone-ul si o lesa (cablu) bobinata, prevazuta cu un clip de prindere la un capat, ca sa nu il pierzi sau sa il scapi accidental.

Ideea este sa-ti pui iPhone-ul intr-o carcasa, sa conectezi aceasta carcasa la cablul bobinat si sa atasezi acest cablu de o curea pentru pantaloni de exemplu, de o borseta sau alt punct fix, atunci cand te deplasezi sau stai asezat undeva.

Lesa sau cablul se poate strange si expanda cu cativa centimetri, pentru o purtare mai usoara si pentru atenuarea socurilor in acelasi timp, in cazul in care scapati telefonul accidental.

Datorita acestei facilitati a cablului, puteti face fotografii cu telefonul fara nici o problema, chiar si cu cablul atasat de cureaua de la pantaloni, acesta lungindu-se destul de mult, la aproximativ lungimea unei maini (50-60 cm).

In acelasi timp, daca scapi telefonul din buzunar sau din mana, poti fi sigur ca acesta nu va atinge pamantul, ci se va opri la 20-30 de cm de sol, cablul atenuand socul produs. In consecinta, telefonul nu va suferi nici un fel de dauna in urma caderii, oricat de brusca ar fi aceasta. Clipul de prindere are si el un design excelent.

Exista un mic tab (socket) ce intra in Lightning port-ul unui iPhone 5 sau 5s, asigurand o prindere fara cusur. Nu este greu nici de introdus, nici de scos din Lightning Port. Trebuie doar sa tragi putin de clip si acesta va iesi cu usurinta, fara probleme. Utilizatorii de iPhone 5 au primit foarte bine acest accesoriu, acesta devenind in foarte scurt timp un campion al vanzarilor, mai ales in Statele Unite.

Proprietarii de iPhone declara ca se simt mult mai in siguranta, stiind ca au atasat la telefon cablul carcasei Keanu Highline si ca orice ar face, nu trebuie sa mai poarte grija telefonului cu privire la posibilitatea caderilor sau socurilor accidentale si in acelasi timp, vor stii tot timpul unde este telefonul, nu il vor mai pierde la fel de usor.

Acest accesoriu este excelent mai ales daca smartphone-ul se afla in posesia unui copil sau adolescent, stiindu-se faptul ca persoanele foarte tinere, au obiceiul sa piarda mult mai usor astfel de device-uri.

Daca iti place arata si altora!


'Keanu Highline – carcasa si cablu de securitate pentru iPhone 5' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.