Idei de aplicatii pe care sa le instalezi pe telefon

Idei de aplicatii pe care sa le instalezi pe telefon

0 Shares
0
0
0

Au fost pe vremuri telecomanda, cheile casei…si multe alte obiecte care astazi pot fi inlocuite usor de smartphone! Iata cele mai utile aplicatii de descarcat imediat. Smartphone-ul a reusit deja sa retraga (printre altele) mp3 playere, console portabile, navigatoare prin satelit, multe camere. Totul in avantajul simplificarii.

Dar cel mai bun prieten al omului nu si-a epuizat inca capacitatea de a centraliza asupra lui insusi operatiunile atribuite „monofunctiei”, dimpotriva: in cativa ani ne vom trezi sa le spunem copiilor neincrezatori ca odata deschisa poarta electrica cu telecomanda, ca nota in pizzerie a fost platita cu carduri de credit si ca temperatura camerei a fost reglata cu termostatul.

Dar acum totul s-a schimbat, e epoca smartphone-urilor care doboara barierele. Daca intampini probleme cu telefonu, vei gasi rapid un service telefoane in care sa iti duci dispozitivele.

Aplicatii utile de descarcat pentru smartphone-ul tau

Carduri de credit

Nu toate magazinele ofera deja plati mobile (aveti nevoie de un POS contactless), dar puteti plati prin smartphone cu Apple Pay si aplicatii similare oferite de Unicredit, Vodafone si altele. Doar aduceti telefonul mobil aproape de POS si cardul asociat va fi taxat, important este ca telefonul are tehnologie NFC pentru transmiterea datelor pe distanta scurta.

Card de loialitate

Nume: Stocard

Tip: aplicatie pentru Android si iOS

Ai un portofel plin? Incarca-ti cardurile de fidelitate in aplicatie si lasa-le acasa! La casierie, trebuie doar sa-ti arati smartphone-ul.

Telecomanda televizorului

Nume: Sure

Tip: aplicatie pentru Android si iOS

Acest accesoriu va deveni si o relicva a trecutului: aplicatia gratuita Sure transforma smartphone-ul intr-o telecomanda virtuala si universala care functioneaza cu wifi si infrarosu pentru a gestiona televizorul, dar si decodoare, CD playere, playstation, proiectoare si chiar aparate de aer conditionat.

Scanner

Nume: Tiny Scanner (Android) si Scannable (iOS)

Tipologie: App

Trebuie sa scanezi un document sau o chitanta si sa ai doar smartphone-ul disponibil? Nici o problema! Cu Tiny Scanner sau Scannable puteti obtine fotografii sau PDF-uri de calitate excelenta, gata pentru a fi arhivate sau partajate. Totul intr-un mod liniar, fara probleme sau pasi inutili.

Parcare

Nume: myCicero

Tip: aplicatie pentru Android si iOS

Daca calatoresti des, aceasta este una dintre acele aplicatii pe care trebuie sa le evaluezi foarte serios: cu myCicero, poti opri anxietatea unui bilet de parcare . Platesti totul cu smartphone-ul tau.

Cheile de la masina

Nume: Bosch Perfectly Keyless

Tip: aplicatie pentru Android si iOS

Smartphone-ul poate inlocui cheile masinii. Aplicatia Bosch este un sistem de acces al vehiculului care deblocheaza usile cand te apropii si porneste motorul cand apasati butonul de contact. Totul se intampla automat, fara a fi nevoie macar sa porniti aplicatia. O vom vedea in curand pe masini, rezultand o scadere a celebrului „stres de cautare a cheilor” (in sfarsit vom putea sa le uitam acasa!)

Aplicatia pentru cheia casei

Nume: Nuki Smart Lock

Tip: aplicatie Android si iOS

Aplicati dispozitivul in spatele usii si voila, smartphone-ul tau se transforma intr-o cheie inteligenta! In practica, iti deschide usa cand ajungi acasa si o incuie cand pleci, totul automat. Ideal daca iti pierzi cheile cel putin o data pe zi.

Nume: Argo

Tip: aplicatie Android si iOS + blocare inteligenta Iseo

O alta cheie inteligenta, dar aici dispozitivul este deja in lacat. Perfect pentru gestionarea flexibila a acceselor de la distanta, chiar si pentru oaspeti, menajere si chiriasi.

 

0 Shares
You May Also Like