Functiile ascunse ale unui smartphone

0 Shares
0
0
0

Functiile ascunse ale unui smartphoneOrice utilizator de smartphone ar spune ca utilizarea lui zilnica este o necesitate, inca din primele minute ale diminetii.

Acest fapt nu se datoreaza unei presupuse dependente de acest dispozitiv, ci mai degraba faptului ca telefoanele de tip smartphone, precum cele comercializate pe internet, sunt atat de utile: indica vremea, ajuta evitarea traficului auto intens, aduce comunicarea cu prietenii la un alt nivel.

Aceste beneficii sunt, de fapt, clisee pentru orice telefon de ultima generatie. Cu toate acestea, un smartphone poate indeplini si alte functiuni neobisnuite, functiuni ce se desprind de lumea virtuala si pot fi de folos in plan real. Diverse piese telefoane incorporate pot face mai mult decat este indicat in manualul de instructiuni ale unui smartphone.

Pe timp de iarna, echilibrul unei case poate fi dat peste cap de puntile termice formate in jurul ferestrelor. Aceste pierderi de energie nu numai ca duc la discomfortul locuitorilor, dar pot influenta si costurile de intretinere.

Din pacate, acestea nu sunt vizibile cu ochiul liber, depistarea lor realizandu-se prin intermediul unui dispozitiv….sau al unui smartphone. Aceasta ultima varianta ar putea reprezenta un scenariu desprins din filmele SF, dar este pe cat se poate de posibil. Metoda este simpla: camera telefonului trebuie setata pe o imagine termica, prin activarea optiunii Flir one.

Acest lucru va transforma energia termica in pete colorate, indicand locul unde sunt situate puntile termice sau unde tevile ar avea nevoie de o mai buna izolare. Indiferent de ce tipuri de piese telefoane include smartphone-ul, optiunea Flir poate fi achizitionata separat online.

O consultatie cardiologica de rutina poate costa multi bani, dar un smartphone poate face acest lucru prin intermediul unei aplicatii si al unui dispozitiv suplimentar. Acest dispozitiv cu numele de AliveCor Heart Monitor poate fi asezat pe piept sau pe deget, transmitand impulsurile electrice din corp intr-un grafic ECG printabil.

Aplicatia poate ajuta consumatorul sa citeasca si sa inteleaga analiza, sa vada daca prezinta un ECG normal sau daca trebuie sa consulte un medic specialist. Dispozitivul nu substituie, in nici un caz, un expert in domeniu, dar poate fi o solutie pentru cei care trebuie frecventeze medicul cardiolog.

Ani de intretinere si mentenanta a pretiosului smartphone avut in posesie in sfarsit pot fi rasplatiti, intrucat smartphone-ul va poate intoarce favoarea, avand el grija de dumneavoastra. Cum? Prin Bluetooth BACtrack Vio Smartphone Beathlyzer.

Acest dispozitiv va va fi aproape atunci cand veti conduce la o petrecere si dupa un pahar sau doua de vin veti considera ca sunteti in regula pentru a merge cu masina in drum spre casa. Aparatul compact usor transportabil (ce poate fi agatat la cheie) poate masura nivelul de alcoolemie din respiratie in doar 5 secunde, transmitand raspunsul pe telefonul smartphone prin wireless.

Un smartphone se poate conecta la servicii video precum Hulu, prin intermediul carora utilizatorii de smartphone pot vizionara inregistrarile serialelor TV favorite. Prin intermediul dispozitivului Belkin Dyle, telefonul smartphone se poate tranforma intr-un televizor portabil. Antena se conecteaza automat la orice iPhone 4/4s sau iPad prin portul de incarcare, iar calitatea semnalului depinde, evident, de zona in care se afla persoana in cauza.

0 Shares
You May Also Like