Este obligatoriu gelul contact pentru drenaj limfatic?

Este obligatoriu gelul contact pentru drenaj limfatic?

0 Shares
0
0
0

Este obligatoriu gelul contact pentru drenaj limfatic?
Pentru a efectua un drenaj limfatic perfect, se foloseste un gel de contact, este un accesoriu obligatoriu, fiind un gel vascos, recomandat pentru a asigura conductivitatea aparatelor folosite in drenaj limfatic si masaj, ecografie, electrostimulare, cavitate.

Si la aparat drenaj limfatic gelul de contact este compatibil cu electrozii. Se aplica pe suprafetele de tratat. Are o consistenta apoasa si este transparent, nu pateaza hainele si este usor de curatat cu un servetel uscat.  Are rolul de a spori eficacitatea.

Cum se utilizeaza gelul contact pentru drenaj limfatic? Gelul contact se aplica pe suprafata de tratat, se intinde pe piele usor, nu se maseaza pentru a intra in piele, nu este iritant si deci nu sensibilizeaza pielea.

Este deci un accesoriu absolut necesar, pentru ca fara acest gel eficienta aparatului de drenaj scade, in principiu nu se poate folosi niciun tip de aparat drenaj limfatic fara a se pregati pielea pentru beneficiile oferite de functiile aparatului, pregatirea consta tocmai in a folosi gelul de contact pentru a permite conductivitatea aparatelor.

Este un gel creat special pentru acest tip de tratament, deci in niciun salon de infrumusetare sau cabinet medical, niciun client nu va face drenajul limfatic, fara ca in prealabil sa fie protejat cu gelul care se aplica pe piele.

Nu se cunosc reactii alergice semnificative la gelurile de contact, deci se recomanda oricaror tipuri de piele, fara contraindicatii. Nu se aplica in cantitati prea mari, iar dupa ce clientul a terminat procedura de drenaj limfatic, se va sterge cu un servetel uscat, pentru a indeparta urmele care raman, desi fiind de consistenta apoasa, gelul nu pateaza si este simplu de curatat.

Gelul de drenaj este produs de diverse firme de cosmetice, se vinde la preturi foarte avantajoase, dar trebuie sa il achizitioneze orice client, inainte de a apela la serviciile furnizate de aparatul de drenaj limfatic.

Daca nu stiu acest lucru, personalul din saloane sau cabinetele medicale le vor explica ca folosesc gelul si de ce il folosesc, unele saloane au gelul in dotare, altele nu, recomanda ca la prima sedinta clientul sa isi cumpere si sa aduca un astfel de gel pentru a fi folosit de catre personalul care se ocupa de sedinta de drenaj limfatic.

Drenajul limfatic este foarte benefic organismului, mai ales cand este efectuat, respectand toate conditiile si folosind toate materialele necesare, dintre care gelul de contact, ca si la masajul manual, este extrem de util, nu trebuie sa lipseasca, este accesoriul de care nimeni nu poate sa uite si nu poate sa efectueze drenajul limfatic.

In concluzie, un mic accesoriu aparent neimportant, acest gel este de fapt cel fara care nu veti putea beneficia de efectele miraculoase ale aparatului de drenaj limfatic. Folositi cu incredere procedura de drenaj limfatic realizata cu aparatele speciale, dar folosind accesoriile necesare, pentru a obtine cele mai bune rezultate, pentru ca organismul sa nu aiba de suferit, dimpotriva, sa beneficieze de cele mai bune masuri de insanatosire in cele mai bune cabinete medicale sau saloane.

0 Shares
You May Also Like