De ce caminul pentru persoane varstnice poate fi o alegere ideala pentru o viata activa si fericita la varsta a treia

De ce caminul pentru persoane varstnice poate fi o alegere ideala pentru o viata activa si fericita la varsta a treia

0 Shares
0
0
0

De ce caminul pentru persoane varstnice poate fi o alegere ideala pentru o viata activa si fericita la varsta a treiaCaminul pentru persoane varstnice poate fi o alegere ideala pentru o viata activa si fericita la varsta a treia, deoarece ofera o multime de beneficii atat pentru persoanele varstnice, cat si pentru familiile lor.

Caminul pentru persoane varstnice ofera asistenta medicala de calitate. Persoanele varstnice care locuiesc intr-un camin beneficiaza de ingrijire medicala de calitate, indiferent daca au nevoie de asistenta medicala de zi cu zi sau de ingrijiri specializate. Acest lucru poate face viata mai usoara atat pentru persoanele varstnice, cat si pentru familiile lor, care nu trebuie sa se ingrijoreze in legatura cu starea de sanatate a persoanelor dragi.

Caminul ofera o multime de activitati sociale si de divertisment. Persoanele varstnice care locuiesc intr-un camin au acces la o multime de activitati sociale si de divertisment, cum ar fi cluburi, activitati recreative, excursii si multe altele. Acest lucru poate face ca viata sa fie mai interesanta si mai activa pentru persoanele varstnice, ceea ce poate ajuta la mentinerea sanatatii mintale si fizice.

Caminul pentru persoane varstnice ofera siguranta si securitate. Persoanele varstnice care locuiesc intr-un camin beneficiaza de siguranta si securitate, deoarece au acces la personal de ingrijire de calitate, la servicii de urgenta si la echipamente de securitate. Acest lucru poate face ca persoanele varstnice sa se simta mai in siguranta si mai protejate, ceea ce poate ajuta la imbunatatirea starii lor de sanatate si de bine-stare.

Acesta poate fi o alegere ideala pentru o viata activa si fericita la varsta a treia deoarece ofera libertate si independenta. Persoanele varstnice care locuiesc intr-un camin pot beneficia de libertate si independenta, deoarece au acces la ingrijirea de care au nevoie fara a fi nevoiti sa renunte la viata lor independenta. Acest lucru poate face ca viata sa fie mai usoara si mai plina de sens pentru persoanele varstnice.

Inainte de a lua decizia de a locui intr-un camin pentru persoane varstnice, este important sa iei in considerare nevoile si dorintele tale. Este important sa alegi un camin care se potriveste nevoilor tale medicale, dar si care ofera activitati sociale si de divertisment care te intereseaza. De asemenea, este important sa alegi un camin care ofera siguranta si securitate, precum si libertate si independenta.

In concluzie, caminul pentru persoane varstnice poate fi o alegere ideala pentru o viata activa si fericita la varsta a treia deoarece ofera o multime de beneficii atat pentru persoanele varstnice, cat si pentru familiile lor. Acest lucru include asistenta medicala de calitate, o multime de activitati sociale si de divertisment, siguranta si securitate, precum si libertate si independenta. In ciuda ideii preconcepute cum ca un camin pentru persoane varstnice poate fi un loc trist si plictisitor, acesta poate de fapt oferi o viata activa si fericita pentru persoanele varstnice. Se va putea alege, de asemenea, un camin care se potriveste nevoilor si dorintelor lor. Daca esti in cautarea unei optiuni pentru o viata activa si fericita la varsta a treia, merita sa iei in considerare posibilitatea de a locui intr-un camin pentru persoane varstnice.

Importanta ajutorului in viata batranilor

Din punct de vedere medical, toate acestea sunt foarte bune! Dar hai sa scoatem haina de laborator pentru o secunda. La urma urmei, nimeni nu a privit un apus de soare dureros de frumos cu un nou prieten si, cand a fost intrebat ce gandesc, a vorbit rapsodic despre beneficiile pentru sistemul lor imunitar.

Pentru mine, scopul sanatatii mentale si fizice nu este sanatatea in sine. Acesta nu este un joc video in care obtineti puncte la sfarsit pentru cat de multa putere aveti. Este vorba despre capacitatea de a te bucura de lucruri precum acele apusuri de soare si ca acele prietenii.

Sincer, este un ciclu de intarire. Atingerea si gasirea companiei va face mai sanatos, iar aceasta sanatate va ajuta sa continuati sa ajungeti si sa gasiti insotitori. Va permite sa va bucurati de ele. Iti permite sa continui sa explorezi, sa creezi, sa gasesti noi cai pe unde ai crezut ca autostrada este coplesita de vita de vie si grosimea junglei. Treci prin ele si gasesti un drum nou.

Nu exista niciodata un moment in care izolarea este „ok” si niciodata un moment in care sa fii prea batran ca sa te distrezi cu prietenii vechi sau sa cunosti altii noi. Fiecare persoana este un mister pana cand o cunosti, la fel cum fiecare zi este o pagina proaspata pana cand o traiesti. Umple acea pagina cu idei si activitati si rezolva acel mister. Sa te bucuri de viata ta incepe cu a te saluta.

Am auzit universal ca lucratorii in varsta aduc un nivel de experienta, gandire critica si cunostinte care nu pot fi predate. In unele industrii – cum ar fi bijutierii, brodarii, dulaperii si producatorii de branzeturi intervievati – este nevoie de un deceniu sau mai mult pentru ca lucratorii sa dobandeasca abilitatile tehnice necesare pentru a-si face treaba.

Si apoi, chiar si in industriile in care sunt necesare mai putine abilitati de pregatire tehnica, cum ar fi  Zarin Fabrics  (Lower East Side) si  A & H Harris Equipment Rentals  (Gowanus), un magazin mic care face parte dintr-o companie mai mare, poate dura multi ani pentru vanzari. asociatii sa se familiarizeze si sa cunoasca suficient de fluent produsul pentru a avea cu adevarat succes. Un manager al unei organizatii nonprofit a spus-o astfel: „Tinerii au o atitudine care pot face – si fac greseli; batranii stiu ce intrebari sa puna.”

0 Shares
You May Also Like