Cum se aleg lumanarile pentru botez?

Cum se aleg lumanarile pentru botez?

0 Shares
0
0
0

Traditia crestina spune ca lumanarea pentru botez trebuie sa fie cumparata de catre nasii bebelusului increstinat. Aceasta va fi dusa la biserica de catre nasi, unde va fi aprinsa de catre preot sau de catre diacon cu putin timp inainte de inceperea ceremoniei de botez.

Lumanarea va fi tinuta de catre unul dintre nasi (de regula de catre nas) in timpul slujbei. De precizat este faptul ca in trecut se foloseau lumanarile de botez albe, insa odata cu trecerea timpului au inceput sa fie la moda modelele sculptate de lumanari botez, sau modelele personalizate.

Lumanarile de botez realizate manual de catre profesionistii de la Botez de Poveste sunt reaizate din parafina de cea mai buna calitate si pot sa fie personalizate de exemplu cu numele bebelusului. Acest renumit magazin online comercializeaza insa si lumanari de botez care sa fie personalizate cu data fericitului eveniment.

Nasii, este foarte important sa se asigure de faptul ca aleg lumanari botez de cea mai buna calitate, care sa nu se indoaie si care sa nu se rupa cu o foarte mare usurinta. Exista nasi care au ales lumanari de calitate indoielnica, si care s-au rupt in timpul slujbei.

Acest lucru insa nu este posibil daca lumanarile sunt alese de la Botez de Poveste, pentru ca mainile dibace ale profesionistilor care lucreaza in atelierul acestui magazin, se vor asigura de faptul ca lumanarile vor rezista pana la sfarsit.

In functie de sexul bebelusului, nasii isi pot indrepta atentia de exemplu spre lumanari impodobite cu diferite panglici. De exemplu, pentru baieti se pot alege lumanari imodobite cu panglici albastre, in timp ce lumanarile pentru fetite pot sa fie impodobite cu panglici roz.

Deasemenea, lumanarile pentru botez pot sa fie impodobite cu flori, iar recomandarea specialistilor ar fi ca acestea sa fie impodobite cu aceleasi flori care se vor regasi si la restaurantul in care va avea apoi loc petrecerea de botez.

In ceea ce priveste florile cu care sunt decorate lumanarile, trebuie mentionat ca si acestea au diferite semnificatii. De exemplu, acestea pot semnifica frumusetea si puritatea darurilor pe care pruncul le primeste prin intermediul Duhului Sfant. Totodata, florile pot sa fie considerate dovada clara a faptului ca nasii sunt foarte fericiti sa boteze un bebelus.

Lumanarea de botez poate de exemplu sa fie impodobita cu flori albe de trandafir, care semnifica puritate, fara alte conotatii.

Recomandarea noastra pentru toti nasii este aceea de a-si indrepta atentia spre Botez de Poveste, pentru ca acesta fiind cel mai renumit magazin online de profil, le ofera nasilor posibilitatea de alege lumanarile perfecte pentru botez.

Tot aici, nasii pot gasi cele mai frumoase trusorui botez, pot opta chiar si pentru trusouri personalizate de botez, si pot deasemenea sa aleaga chiar si rochite sau costumase pentru bebelusi. Totodata, tavita mot poate sa fie aleasa de aici, plus diferite alte accesorii.

Toate produsele care se gasesc la Botez de Poveste sunt de cea mai buna calitate, acestea fiind realizate din materiale de calitate superioara, de catre profesionisti.

0 Shares
You May Also Like