Barbie I Can Be – Asistenta Medicala 

Share Button

Păpuşile Barbie reprezintă cele mai plăcute și mai apreciate jucării din întreaga lume, fiind cele care au marcat în mod pozitiv copilăria fiecărei fetițe. Astfel, acestea sunt actualizate din ce în ce mai mult anual, fiind complet diferite despre ceea ce am avut noi acum pe vremea copilăriei.

De aceea, în cazul în care urmează să achiziționați o astfel de păpușă, trebuie să știți cam ce specificații ați dori, pentru a nu fi confuz în fața sutelor de modele Barbie. Astăzi vom discuta despre una dintre cele mai preferate păpuși în rândul fetițelor, fiind vorba despre Barbie I Can Be Asistentă Medicală!

Avantaje

După cum îi spune şi numele această păpuşă reuşeşte să introducă micuţa în lumea medicală, mai ales dacă fetiţa îşi doreşte să devină medic. Mai mult, dacă cea mică are teamă de doctori, această păpuşă va reuşi cu siguranţă să îi învingă puţin această teamă, astfel încât să nu mai fie atât de speriată atunci când trebuie să viziteze medicul.

Pe lângă aspectul fizic al păpușii, în cadrul pachetului veţi descoperi şi diverse accesorii care vor completa mult mai bine rolul de asistentă medicală al acesteia. În cadrul setului veţi descoperi un stetoscop, un aparat de măsurare a tensiunii, un ecuson, un dosar cu fişe medicale şi un termometru de ureche, cu ajutorul cărora fetiţa dumneavoastră va putea fi chiar ea însăși o asistentă de succes. Poate să consulte alte păpuşi, cunoscând astfel ce înseamnă să fii asistentă, într-o manieră foarte educativă, dar totodată, distractivă şi relaxantă pentru cea mică.

Mai mult de atât, păpuşa are dimensiuni relativ mici, astfel încât să fie foarte practică şi să nu ocupe mult spaţiu. În special în ceea ce priveşte vacanţele, ştim cu toţii că spaţiul în bagaj este destul de limitat, fiind nevoie să optaţi pentru jucării cu dimensiuni reduse.

Dezavantaje

Ca orice jucărie, şi aceasta are dezavantajele ei. După cum bine ştiţi fetiţele petres foarte mult timp jucându-se, văzând în jucării un exemplu de urmat. De aceea, este posibil ca cea mică să îşi formeze o imagine greşită despre cum ar trebui să arate o femeie, devenind uşor nemulţumită de aspectul său fizic.

Astfel, părinţii sunt de cele mai multe ori îngrijoraţi de aspectul nerealist al acesteia, preferând să opteze către alte mărci de păpuşi. Cu toate acestea, este foarte important să menţineţi o relaţie cât mai apropiată alături de copilul dumneavoastră, astfel încât să nu întâmpinaţi probleme.

Daca iti place arata si altora!


'Barbie I Can Be – Asistenta Medicala ' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.