Cum alegem cele mai bune fraze de cautare pentru SEO?

Cum alegem cele mai bune fraze de cautare pentru SEO?

Share Button

In fiecare zi, sunt miliarde de clickuri prin care se cauta informatii diverse cu ajutorul motoarelor de cautare cum ar fi Google sau Yahoo!, realizate de oameni din absolut toate colturile lumii. Daca detineti un website, este crucial sa stabiliti cuvinte cheie sau fraze de cautare adecvate, pentru a obtine pozitii extrem de bune in motoarele de cautare.

De asemenea, acest lucru este absolut necesar pentru a mari sansele ca utilizatorii sa dea click pe website-ul dumneavoastra inainte de a le accesa pe celelalte. Exista numeroase site-uri care vor absolut orice si bineinteles oricat trafic pot primi si care sunt optimizate utilizand fraze de cautare comune pentru pozitia in motoarele de cautare.

De asemenea, sunt numeroase website-uri de afaceri care contin cuvinte cheie specifice. Alegerea cuvintelor cheie sau a frazelor de cautare care sunt potrivite site-ului dumneavoastra este deosebit de importanta. Va trebui ca acele cuvinte cheie pe care le utilizati sa poata ajunge pe prima pagina a motoarelor de cautare si sa directioneze trafic suficient spre site-ul dumneavoastra. In privinta alegerea cuvintelor cheie potrivite pentru site.

Exista cateva reguli extrem de importante, care va vor ajuta sa stabiliti combinatia ideala de cuvinte, aceasta conducandu-va la clientii doriti.

In primul rand, trebuie sa selectati cuvintele cheie care reprezinta pe deplin continutul site-ului dumneavoastra. Trebuie automat sa va ganditi la produse si servicii care sunt extrem de profitabile si se vand bine. In al doilea rand, trebuie sa folositi unelte online pentru a va ajuta sa gasiti variatii de cuvinte cheie potrivite si totodata frecventa de cautare.

Este, de asemenea, importanta folosirea WordTracker. Pentru aceasta este necesara achitarea unei mici sume de bani, dar este extrem de important ca acest WordTracker contribuie la identificarea unor cuvinte cheie de nisa. De asemenea, sunt foarte utile atunci cand cautati cuvintele cheie, programnele „pay-per-click”.

Aceste programe va vor ajuta sa generati numerosi termeni de cautare care sunt bazati pe relatii specifice ale unor cuvinte cheie alese si totodata va vor arata cat de des sunt utilizate. Un element deosebit de important este cel legat de criteriul geografic. Daca produsele cautate sunt locale sau regionale, puteti include in frazele de cautare orasul sau judetul dumneavoastra.

Bineinteles ca este extrem de util sa va cunoasteti concurenta. Trebuie sa identificati competitorii principali ai dumneavoastra si sa le urmariti site-urile pentru a vedea cum lucreaza acestia, ce cuvinte cheie folosesc, etc. Va trebui sa va uitati la cuvintele META pe care acestia le folosesc pentru a putea identifica cuvinte cheie importante.

In cele din urma, va fi necesar sa analizati traficul site-ului dumneavoastra. In cazul unor companii de hosting, va trebui sa va conectati la contul dumneavoastra pentru a avea acces la rapoartele de trafic. Unele companii de hosting va vor trimite lunar email-uri cu rapoarte de trafic ale site-ului dumneavoastra. Aceste informatii care se regasesc in rapoarte pot fi extrem de utile in identificarea termenilor de baza utilizati. Acestea pot fi folosite pentru a va adapta strategiile de optimizare pentru motoarele de cautare.

Daca iti place arata si altora!


'Cum alegem cele mai bune fraze de cautare pentru SEO?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.