Cum Alegem Cel Mai Potrivit Inel de Logodna

Cum Alegem Cel Mai Potrivit Inel de Logodna

0 Shares
0
0
0

Se spune ca una dintre cele mai importante decizii pe care un barbat o ia, este acea de a-si cere partenera in casatorie. Cu siguranta insa, inainte de a face acest mare pas, se gandeste la alegerea inelului, la organizarea momentului in care ii va pune pe deget inelul si o va intreba “Vrei sa fii sotia mea?”.

Cumpararea unui inel de logodna insa, chiar daca la prima vedere pare o sarcina foarte simpla, in mod evident poate fi o sarcina coplesitoare. Exista multa presiune asupra acestei achizitii.

Un inel de logodna nu este un simplu inel pe care il cumperi de la un oarecare magazin de bijuterii din cartier, ci este o bijuterie care este considearata a fi un simbol al dragostei tale pentru iubita ta, si este un simbol al dorintei tale de a duce relatia la nivelul urmator.

Pentru multi barbati, achizitionarea inelului de logodna al doamnei lor va fi prima lor experienta in lumea salbatica a bijuteriilor (si ultima pentru ca alegerea inelului este o sarcina dificila, iar acest lucru il veti vedea in randurile urmatoare). Cand intra intr-un magazin de bijuterii, sunt inundati de termeni si concepte despre care nu au mai auzit pana acum.

Pentru ca dorim sa ajutam barbatii care isi doresc sa faca acest apas important in viata lor, am pregatit un scurt ghid care speram sa ii ajute sa aleaga inelul de logodna perfect. Iata asadar care sunt pasii care trebuie urmati pentru a face cea mai potrivita aleger.

  1. Primul pas: stabilirea bugetului

Primul lucru pe care trebuie sa-l faca fiecare barbat inainte de a intra intr-un magazin de bijuterii este sa isi stabileasca un buget. Acest lucru va ajuta bijutierul sa arate tot felul de optiuni care se incadreaza gama respectiva de pret.

Poate ati auzit ca un barbat ar trebui sa-si petreaca 2 luni sau chiar mai mult, fara sa cheltuie nici un ban din salariu pentru a putea cumpara un inel de logodna. Aceasta este o prostie. Exista acum inele de logodna atat care au intr-adevar preturi mari, iar aici discutam despre inele cu diamante, care reprezinta cu siguranta visul fiecarei femei, dar exista si inele de logodna care au preturi mici. Fireste, acestea nu sunt prevazute cu diamante, insa pot reprezenta totusi o optiune draguta.

  1. Pasul doi: Aflarea dimensiunii inelului

Aici este punctul critic pentru foarte multi barbati. Cei care nu stiu ce si cum trebuie sa faca pentru a obtine inelul perfect, cu siguranta vor fi dezamagiti cand vor vedea ca toata organizarea lor, toata surpriza creata si tot momentul pentru care s-au concentrat atat de mult, este un mare esec.

Nu poate fi nimic mai deranjant ca atunci cand un barbat organizeaza o cina romantica si intentioneaza sa isi ceara iubita in casatorie, iar surpriza este ca nu a ales marimea potrivita a bijuteriei. Cu siguranta si pentru ea ar fi o situatie deranjanta.

Din acest motiv, fiecare barbat care se gandeste sa faca acest pas, este foarte important ca imediat ce isi stabileste bugetul, sa gaseasca o solutie eficienta pentru aflarea dimensiunii exacta a inelului.

Nu trebuie ca barbatii sa fie mari genii pentru a face acest lucru. Cel mai bun mod de a obtine dimensiunea inelului, este sa obtina un inel pe care ea nu-l poarta, si sa-l duca la bijutier pentru a fi masurat. Odata aflata marimea, chiar daca nu gaseste inelul potrivit la magazinele de bijuterii din oras, barbatul care este decis sa faca marele pas, isi poate indrepta atentia spre magazinele online, de unde poate alege un inel de logodna.

  1. Pasul trei: Aflarea preferintelor ei

Cu siguranta, fiecare barbat care intentioneaza sa faca marele pas, isi doreste sa aleaga un inel care sa se potriveasca stilului si preferintelor unice ale femeii. Obtinerea unui inel perfect, inseamna automat ca ea va purta inelul. Exista si cazuri in care femeile care au primit inelul de logodna, au spus DA, dar nu au purtat si nu poarta inelul, pentru ca nu se potriveste cu personalitatea lor.

Din acest motiv, fiecare barbat care doreste sa aleaga un inel de logodna pentru partenera sa, trebuie sa ii studieze colectia de bijuterii, in care va vedea daca are mai multe inele din aur sau din argint, din aur alb sau din aur galben, etc.

Apoi, conteaza foarte mult si personalitatea ei. Este o fata iesita pe care o stii ca vrea sa-si arate inelul tuturor celor pe care ii intalneste. In acest caz, trebuie ales un inel mare si stralucitor. Pentru o fata modesta care nu prea poarta in general bijuterii, un inel discret este ideal.

Un alt mod de a avea o idee pentru preferintele inelului ei de logodna este sa o duci chiar intr-un magazin de bijuterii. Cheia acestui lucru este sa mergi sub un alt pretext. Spune-i ca trebuie sa mergi la mall ca sa cauti niste pantofi noi si ca ai vrea sa vina.

Cand mergeti la magazin, treceti pe langa un magazin de bijuterii, puteti intra sub pretextul ca va uitati sa alegeti un ceas. In acest fel, vei putea vedea spre ce tip de inele se uita, iar astfel iti va fi usor sa faci alegerea inelului. Apoi, urmeaza cumpararea inelului si organizarea unui moment special in care va primi bijuteria

0 Shares
You May Also Like