Ce tip de tapiterie sa alegi pentru un scaun de gaming?

0 Shares
0
0
0

Ce tip de tapiterie sa alegi pentru un scaun de gaming?Dacă te întrebi ce tip de tapiterie să alegi pentru scaunul tău de joc – piele PU, piele sau țesătură, iata mai jos cateva avantaje pentru fiecare in parte.

Ce tip de tapiterie să alegi pentru un scaun de joc?

  • Piele PU: prezentă pe majoritatea scaunelor pentru jocuri. Totul depinde de calitatea acesteia. Reține, totuși, că te poți încălzi vara, deoarece pielea PU este rezistentă la apă, dar aceasta o face insensibilă la pete.
  • Piele reală: Mai elegantă și mai rezistentă decât pielea PU, este totuși mult mai scumpă. Dacă iti poți permite un scaun de joc din piele naturală, fa-o.
  • Țesătură: lasă pielea să respire. Dar este mult mai puțin frecventa decât pielea ecologica.

Dacă doresti să afli mai multe despre tapiterii, citeste mai departe, vom vorbi în detaliu despre fiecare tip.

Piele PU (ecologica): cea mai comună

Pielea PU este printre altele un tip de piele sintetică. Particularitatea sa este că este mai strălucitoare decât imitația de piele.

Există mai multe procese de fabricație pentru piele PU, cel mai frecvent este aplicarea unui strat de poliuretan pe o bază din țesătură sintetică de poliester. Poate fi realizata și din bucăți de piele reala și apoi acoperita cu poliuretan sau poliester.

Este folosita pe scară largă pentru tapițeria scaunelor de gaming, asa cum este si acest scaun de gaming cu spatar reglabil și piele ecologică, Roz/Alb deoarece imită destul de bine senzația și aspectul pielii, fiind în același timp mult mai ieftin.

De asemenea, permite să ai o mare varietate de culori, astfel încât producătorii o folosesc pentru a face variații ale modelelor de scaune.

  • Avantaje:

Imită bine pielea.

Este mult mai ieftina.

Ușor de întreținut.

O gamă largă de culori.

  • Inconvenientele:

Nu lasă pielea să respire.

Mai puțin durabila decât pielea naturală.

Poate fi ușor de deteriorat.

Piele naturală: cea mai bună alegere

Pielea naturală oferă un aspect elegant scaunului tau de gaming, fiind în același timp mai rezistentă decât pielea PU. Scaunele de joc din piele naturală pot avea o acoperire care durează foarte mult dacă sunt întreținute corespunzător.

Este la fel de ușor de curățat ca pielea PU, lăsând în același timp pielea să respire mai mult. Prin urmare, vei avea mai puțin efectul neplăcut al pielii PU care tinde să transpire la punctul de contact cu pielea.

Pielea are o mare varietate de avantaje, dar principalul său defect este prețul. În plus, pielea nu are o varietate de culori la fel de largă ca pielea PU.

Țesătura: perfectă

Țesătura utilizată de producătorii de scaune de gaming este fibra sintetică 99%. Cu toate acestea, aspectul unui scaun de gaming din țesătură nu este același cu cel al unui scaun de joc din piele sau din piele PU.

Există o mare varietate de culori posibile cu țesătura, dar producătorii preferă să se concentreze pe modelele din piele PU mai populare.

Principalul avantaj al țesăturii este că nu este rezistent la transpiratie. Pielea respira chiar și la punctul de contact, deci nu vei avea probleme cu transpirația.

0 Shares
You May Also Like