Ce probleme poate avea un iPhone 5s?

0 Shares
0
0
0

Fiecare in momentul in care isi doreste un telefon mobil inteligent nou se gandeste cu siguranta ca ar vrea sa aiba un model de la un producator de top.

Si daca ne gandim bine, este si normal ca fiecare sa isi doreasca un model de la un producator de top de pe piata datorita faptului ca acestia produc cele mai performante telefoane mobile inteligente.

Chiar daca a trecut ceva timp de cand au fost lansate, inca sunt la mare cautare modelele iPhone 5s. Desi nu mai sunt cele mai noi modele de telefoane produse de catre Apple, aceste smartphone-uri sunt la mare cautare datorita caracteristicilor tehnice impresionante pe care le detin.

In momentul in care iti cumperi un astfel de model, trebuie sa iti duci de urgenta telefonul la un service gsm si sa cumperi un geam protector iPhone 5s.

Acesta ar fi cel mai inteligent lucru pe care l-ai putea face deoarece odata si odata va exista riscul sa iti scapi telefonul pe jos, iar geamul aplicat iti va proteja ecranul, astfel ca display-ul si touchscreen-ul nu vor fi afectate.

Ei, aceste dispozitive in ciuda faptului ca sunt foarte performante, pot sa intampine si anumite dificultati in buna lor functionare.

De exemplu in momentul in care vrei sa te conectezi la wifi, fie se intampla sa nu reusesti, fie reusesti sa te conectezi iar la scurt timp iti vei pierde semnalul. In acest caz ar trebui sa iti resetezi telefonul, dupa care din setarile wifi ale telefonului vei seta pe automat functia HTTP Proxy. In cazul in care telefonul tot va intampina dificultati in momentul in care iti doresti sa te conectezi la wifi, atunci trebuie sa il duci la un service gsm pentru reparatie.

Din pacate pentru utilizatorii de iPhone 5s, sunt probleme in ceea ce priveste functionarea butoanelor Home si Power. Se poate intampla ca acestea sa nu raspunda la comenzi, sau sa raspunda foarte tarziu. Aceste probleme nu se pot rezolva acasa, ci doar expertii de la service le pot rezolva, fie reparand butoanele, fie inlocuindu-le.

O alta problema cunoscuta a acestor smartphone-uri o reprezinta supraincalzirea bateriei. Desi producatorul sustinea ca bateria va avea o autonomie de maxim 225 ore in stand by, se pare ca in timpul utilizarii dispozitivului, bateria se poate descarca pana la 40% intr-o ora.

Se spune ca acumulatorii se descarca foarte rapid in momentul in care sunt suprasolicitati, iar din acest motiv trebuie sa inchizi toate aplicatiile pe care nu le folosesti in momentul respectiv.

Sunt utilizatori de iPhone 5s care sustin ca au reusit sa impiedice bateria telefonului sa se mai descarce atat de rapid in urma efectuarii unui hard reset. In cazul in care nici aceasta varianta nu are rezultate atunci sterge-ti contul de Exchange, restarteaza telefonul si creeaza-ti un alt cont de Exchange.

Daca nici in acest fel nu vei reusi sa impiedici bateria sa nu se mai descarce, cel mai indicat ar fi sa apelezi la un service gsm pentru a-ti inlocui bateria, sau daca telefonul se afla in perioada de garantie, sa il duci la reparat pe baza certificatului de garantie.

0 Shares
You May Also Like