Cauta cadoul perfect, printr-o cana personalizata

0 Shares
0
0
0

Oferirea unui cadou in ziua de astazi a devenit o adevarata provocare. Ai fost la atatea aniversari, incat lumea probabil ca s-a plictisit de obiecte de vestimenatie sau de cosmetice, mai ales ca nu stii niciodata daca aceste produse se vor potrivi cu gusturile celui caruia doresti sa le oferi.

Din acest motiv, in lipsa unor obiecte pe care oamenii de obicei prefera sa si le cumpere singuri decat sa le primeasca drept cadou, poti opta pentru ceva simbolic si care cu siguranta nu va fi uitat cu una cu doua, mai ales daca acest cadou este si cat de cat inspirat.

In aceasta categorie se numara si canile personalizate, care te ot scoate din incurcatura atunci cand doresti sa fac cuiva un cadou.

Cani cu numele persoanei

Primul lucru la care te gandesti atunci cand ai in vedere cani personalizate este gravarea sau inscriptionarea numelui persoanei pe aceasta. Este metoda cea mai simpla de a personaliza o cana, iar acest lucru se poate face manual ori cu ajutorul unor instalatii speciale de inscriptionare.

In acest mod, esti sigur ca persoana careia i te adresezi va primi un cadou original, care arata ca intr-adevar te-ai gandit la ea, fara a cumpara neaparat un produs de serie din magazin.

Daca nu ai totusi timp sa mergi la un atelier de personalizare tricouri, cani sau diverse obiecte, poti opta si pentru astfel de obiecte inscriptionate cu mesaje banale, de genul „cea mai buna mama” sau „cel mai bun sot”, insa diferenta se va vedea, in cazul unei cani cu adevarat personalizate si una gata inscriptionata din magazinele de suveniruri.

Nu mai punem la socoteala faptul ca pe o astfel de cana poti inscriptiona absolut orice mesaj doresti, in orice limba, daca doresti sa fii intr-adevar original.

Cani cu fotografii

De asemenea, la atelierele sau pe site-urile specializate in suveniruri de acest gen poti inscriptiona si cani personalizate cu fotografii. Astfel, o poza cu un cuplu in ziua casatoriei sau doar cu persoana iubita, pot reprezenta niste cadouri perfecte pentru o petrecere de casa noua sau chiar pentru aniversarea casatoriei.

De asemenea, avantajul fata de magazinele care iti vand cani gata inscriptionate este ca in acest caz poti imprima orice fotografei foresti, incepand de la peisaje pana la portrete sau instantanee din casa, in nuante vintage.

Cani cu mesaje haioase

Nu in ultimul rand, la mare cautare sunt astazi mesajele haioase pe care le poti inscriptiona pe cani peronalizate, astfel incat desfacerea cadourilor sa reprezinte un motiv in plus de bucurie nu doar pentru sarbatorit, ci si pentru restul invitatilor.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like