Bilete de avion ieftine, pentru a calatori mult si departe

0 Shares
0
0
0

Bilete de avion ieftine, pentru a calatori mult si departeCu totii ne dorim sa calatorim mai mult, sa descoperim si sa evadam in locuri indepartate, dar nu tot timpul putem avea acest lux.

Costul unui bilet de avion nu este prea mic, asa ca , de cele mai multe ori, ne multumim cu o vacanta pe an, pentru ca, bugetul nu ne permite sa suportam biletele de transport, cazare, mancare, si sa ne mai ramana bani si pentru distractie.

Multi spun ca ar calatori mai mult, daca costul unui bilet de avion ar fi mai mic. Din acesta cauza, in acest articol , vom vorbi despre cum am putea sa gasim bilete de avion la preturi mici.

In primul rand atunci cand mergeti intr-o destinatie apropiata, iar zborul este de trei-patru ore, puteti sa cumparati bilete la o cursa low-cost. Aceste bilete sunt mai ieftine, insa,  trebuie sa fiti constienti ca,  multe servicii traditionale nu sunt incluse in pretul biletului, iar pentru bagajele de cala trebuie sa platiti o taxa in plus.

Daca vreti sa calatoriti spre destinatii indepartate, pentru care nu exista zboruri low-cost,  si sa beneficiati de un anumit confort, trebuie sa urmariti cu atentie ofertele si promotiile companiilor de linie. Din fericire, atat companiile de linie cat si cele low-cost au pe parcursul anului promotii foarte bune.

Trebuie sa fiti flexibili cu datele plecarii, pentru ca asa veti gasi bilete ieftine. Este cunoscut faptul ca pretul biletelor de avion este diferit in functie de zilele saptamanii, de lunile anului, de sezon si de sarbatori. De aceea nu va stabiliti o plecare in perioada Craciunului, in lunile iulie – august, in weekend-uri , precum si de sarbatorile sau evenimentele speciale din tara unde calatoriti.

Cele mai ieftine bilete de avion le gasiti in cursul saptamanii, in lunile extra-sezoniere, dar si dupa sarbatorile importante.

In acelasi timp, trebuie sa fiti flexibili si cu destinatiile de vacanta. Exista site-uri unde puteti sa introduceti aeroportul de pe care vreti sa plecati si luna, iar in functie de aceste doua criterii vi se vor selecta cele mai ieftine bilete pentru mai multe destinatii.

In felul acesta va puteti alege un loc unde sa mergeti in concediu. Totodata exista aeroporturilor secundare unde aterizeaza cursele low-cost, vizitati site-urile acestora si vedeti ce companii aeriene le folosesc. In functie de ofertele fiecareia puteti opta pentru o anumita cursa de la o companie.

Un ultim aspect este acela ca intotdeauna zborurile directe sunt mai scumpe decat cele cu escala. Daca plecati singuri, fara familie, alegeti sa zburati spre locul dorit, din mai multe bucati. Cu siguranta veti economisi niste bani.

In incheiere va spunem ca daca acordati putin timp si atentie cumpararii biletelor de avion, o sa calatoriti mai mult si veti vizita locuri unde nu credeati ca o sa ajungeti vreodata.

0 Shares
You May Also Like