Avantaje ale termostatului inteligent

Avantaje ale termostatului inteligent

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi dorim sa avem o locuinta in care sa ne simtim confortabil in orice moment din zi sau din noapte. Cu siguranta, in momentul in care vine vorba despre confortul dintr-o locuinta, majoritatea persoanelor se gandesc la obiectele de mobilier.

Este firesc oarecum acest lucru pentru ca realisti fiind, vom petrece cel putin 8 ore in fiecare noapte dormind in patul din dormitor, vom petrece de-asemenea cateva ore pe canapeaua din sufragerie. Este cat se poate de logic sa punem pret pe aceste lucruri.

Cu toate acestea, nu doar mobilierul este important in momentul in care vine vorba despre confortul din locuinta. Exista si alte lucruri care conteaza foarte mult, cum ar fi incalzirea locuintei pe timpul iernii si racirea acesteia in timpul sezonului cald.

Este extrem de important sa ne asiguram de faptul ca pe timpul iernii temperatura din locuinta este una potrivita, undeva la aproximativ 20 de grade, atunci cand afara temperaturile sunt cu minus. De-asemenea, pe timpul verii, cand afara sunt peste 30 de grade Celsius, dorim sa avem parte de racoare in casa, asa ca dorim sa utilizam aerul conditionat.

Ei bine, si incalzirea si racirea locuintei sunt factori care tin cont de confortul dintr-o locuinta. Incalzirea si racirea reprezinta aproape jumatate din costurile energetice ale casei dvs.

Un termostat inteligent ofera atat automatizare, cat si un control mai mare asupra temperaturii si climatului casei dvs., control care va poate economisi in fiecare luna cateva sute de lei in ceea ce priveste facturile la energie.

Dar ceea ce conteaza si mai mult si ce trebuie mentionat in acest articol, este legat de conexiunea Wi-Fi a unui termostat inteligent, care permite mult mai mult decat simpla automatizare a temperaturii; astfel ca exista o serie intreaga de avantaje pentru a detine un termostat de ultima generatie, precum termostatul Salus IT500.

  1. Scoateti eroarea umana din ecuatie

Termostatele inteligente va invata programul si preferintele, facilitand eficienta energetica. Tot ce aveti de facut, este sa lasati termostatul sa faca fata scaderii si cresterii temperaturii casei in timp ce veniti si plecati.

Daca ati lasat vreodata AC sau incalzitorea sa functioneze toata ziua in timp ce ati fost la servici, veti aprecia modul in care un termostat inteligent precum termostatul Salus IT500 poate detecta ca ati plecat.

  1. Reglati temperatura de oriunde

Este nevoie sa ajungeti mai repede acasa? Aveti mai multe sarcini de indeplinit la servici si intarziati? Cu siguranta nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aplicatia instalata pe telefon si sa informati termostatul cu privire la acest lucru. Astfel, acesta va incalzi sau va raci casa pe cand va intoarceti, pentru a avea temperatura dorita.

  1. Programare rapida si usoara

Termostatele inteligente de la Salus Controls Romania, care au cele mai bune evaluari sunt usor de utilizat, datorita design-urilor moderne de ecran si a aplicatiilor insotitoare foarte bine cotate. Daca in trecut ati avut probleme cu termostatele programabile, va va placea aceasta noua generatie de termostate bine proiectate.

  1. Analizarea consumului de energie

Sunteti curiosi de cat de mult ati incalzit luna trecuta? Raportul va poate spune asta. De asemenea, va poate spune cat de multa energie ati utilizat in comparatie cu alti utilizatori si va poate recompensa pentru ca utilizati setari eficiente din punct de vedere energetic.

Asadar, exista destul de multe avantaje care pot veni la pachet cu un termostat Salus de ultima generatie, deci a cam sosit momentul sa faceti trecerea de la clasicul termostat, la un termostat de ultima generatie scos pe piata de catre cei de la Salus.

0 Shares
You May Also Like