Accesorii inedite pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Accesorii inedite pentru smartphoneNe bucuram zi de zi de tehnologie. La orice pas intalnim tot felul de gadgeturi care ne fac treaba mai usoara.

La un moment dat, aceste gadgeturi au diverse probleme care necesita reparatii. Nu de putine ori, de exemplu, posesorii de Samsung au nevoie de o inlocuire display Samsung.

Pentru astfel de servicii trebuie sa apelezi la un service GSM. Un astfel de service care se va ocupa de o inlocuire display Samsung la o calitate ireprosabila gasesti pe www.servicegsm.ro. Intra pe site si ia legatura cu specialistii.

Pe langa faptul ca telefoanele din zilele noastre sunt inteligente, ele mai au si accesorii inteligente. Iata care sunt cateva din acestea.

Manusa inteligenta

Zi de zi suntem uimiti de cat poate avansa tehnologia. Aceasta manusa este absolut uimitoare. Ce anume poti face cu ajutorul ei? Poti vorbi la telefon pe timp de iarna fara a-ti ingheta mana pe dispozitivul propriu-zis. Manusa se conecteaza la telefon cu ajutorul Bluetooth-ului, moment in care degetul mic devine microfon, iar cel mare receptor. Asadar, sa nu te miri daca vezi oameni vorbind la telefon cu ajutorul unei manusi.

Suport telefon pentru carucioare

Daca vrei sa folosesti mai usor telefonul inteligent in timp ce iti plimbi micutul prin parc, dezvoltatorii de accesorii au creat un astfel de dispozitiv. El se monteaza pe manerul caruciorului si te ajuta sa navighezi cu usurinta pe telefonul mobil.

Bratarile inteligente

Zi de zi specialistii ne recomanda sa facem sport, deoarece parca devenim tot mai sedentari. Un astfel de accesoriu incurajeaza miscarea. Aceasta bratara se conecteaza la telefonul mobil inteligent si iti ofera informatii legate de performantele sportive, stilul de viata si calitatea somnului. E un accesoriu pe care trebuie sa-l folosesti.

Obiectiv camera foto/video

Daca telefonul tau nu e suficient de performant in ceea ce priveste calitatea fotografiilor, ceea ce ai de facut e sa cumperi un astfel de accesoriu. Un astfel de obiectiv este usor de folosit si iti va oferi o claritate a fotografiilor asa cum ti-ai dorit.

Casca Bluetooth

Castile Bluetooth sunt tot mai utilizate in ultima vreme. Ele sunt de diferite forme si marimi si te ajuta sa vorbesti la telefon cu usurinta, fara a mai fi nevoie sa tii dispozitivul la ureche cu ajutorul mainii. Astfel vorbesti la telefon intr-un mod mult mai comod atunci cand esti pe strada sau cand pur si simplu convorbirile tale dureaza destul de mult. Astfel de accesorii sunt indicate si pentru sanatatea ta.

Nu uita de faptul ca ai nevoie si de alte accesorii pe care probabil le folosesti zi de zi, cum ar fi incarcatorul, husa pentru telefon sau alte astfel de lucruri. Unele dintre accesorii sunt cu adevarat utile, altele sunt doar de fite, altele sunt absolut inutile, cum ar fi suportul de pahar. Acum insa, depinde ce e util si ce nu pentru tine, ce te ajuta si ce nu.

Gama de accesorii pentru telefoanele inteligente este una destul de mare, fapt pentru care ai de unde alege.

0 Shares
You May Also Like