10 Combinatii de Culori Pentru Amenajarea Camerei de Dining

10 Combinatii de Culori Pentru Amenajarea Camerei de Dining

Share Button

Zona de dining, se poate amenaja in bucatarie sau in living, sau chiar si intr-o camera special amenajata, insa toate aceste detalii depind foarte mult de marimea locuintei si de spatiul pe care il aveti la dispozitie.

In cazul in care alegeti ca aceasta incapere sa fie amenajata separat de bucatarie sau de living, este foarte important sa va asigrati ca aveti acces rapid la bucatarie.

De precizat este faptul ca exista si multe persoane care atunci cand aleg sa isi compartimenteze locuintele, opteaza pentru varianta open space, astfel incat livingul si zona de dining sa alcatuiasca un spatiu comun, tocmai pentru ca locuinta sa para mai mare si mai spatioasa.

Chiar si cuplurile tinere si cuplurile de celibatari opteaza pentru aceasta varianta, mai ales pentru ca in living isi vor petrece majoritatea timpului liber, iar acolo vor avea si o zona speciala in care vor lua masa.

In cazul in care intentionati sa optati pentru acest stil de aranjament, cu siguranta aveti la cunostinta faptul ca practic, livingul inglobeaza trei camere, iar din acest motiv este important sa va indreptati atentia spre obiecte de mobilier de dining si mobilier de living care sa se completeze armonios.

Pentru aceasta incapere a locuintei este important sa optati culori diferite ale obiectelor de mobilier care sa delimiteze fiecare zona, dar dupa cum spuneam, este foarte important sa le alegeti in asa fel incat sa existe armonie, iar rezultatul final sa fie unul impresionant.

Cel mai important este ca atunci cand alegeti combinatia de culori a locuintei, sa optati pentru o culoare principala, iar apoi sa utilizati din paleta ei cromatica, un numar de trei, pana la patru nuante, pentru a alege toate celelalte obiecte din incapere.

In ultimul timp, cei care isi amenajeaza zona de dining si livingul locuintei, isi indreapta atentai spre diferite culori si combinatii de culori precum:

  1. combinatii de diferite nuante de gri.
  2. bej.
  3. crem
  4. alb – gri.
  5. diferite nuante de albastru.
  6. alb – negru.
  7. combinatii de roz – violet.
  8. combinatii de diferite nuante de verde.
  9. alb – albastru.
  10. alb – roz.

Acestea sunt asadar 10 culori si combinatii de culori pe care am avut ocazia sa le descoperim cand am cautat o multime de imagini ale zonelor de dining amenajate in ultimul timp.

Cu siguranta, atunci cand faceti alegerile in ceea ce priveste obiectele de mobilier pentru zona de dining si living, trebuie sa tineti cont de cateva accente de culoare care sa invioreze atmosfera, si care vor reusi sa scoata in evidenta anumite obiecte de mobilier.

Este de-asemenea foarte important de facut precizarea ca paleta coloristica pe care ati ales-o cand ati zugravit peretii, trebuie sa se regaseasca si in alegerile obiectelor de mobilier, a draperiilor, a perdelelor, a covoarelor, a pernelor, etc.

Daca de exemplu, ati optat pentru pereti care sa fie de o culoare albastru turcoaz pentru zona de dining si living, in mod evident, atunci cand va alegeti accesoriile, puteti opta pentru un covor sau pentru draperii si perdele care sa aiba aceasta culoare, chiar daca obiectele de mobilier vor avea o alta culoare, cum ar fi o culoare neutra.

In cazul in care intentionati sa plasati zona de dining in aceiasi camera cu bucataria, atunci cu siguranta va trebui sa tineti cont atunci cand alegeti mobilierul pentru dining, de ceea ce se mai gaseste in bucatarie, pentru ca totul sa fie intr-o armonie perfecta.

Acestea sunt asadar cateva detalii care va pot ajuta sa faceti alegerile potrivite atunci cand va aflati in cautarea mobilierului si a accesoriilor pentru zona de dining.

Daca iti place arata si altora!


'10 Combinatii de Culori Pentru Amenajarea Camerei de Dining' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.