Suplimente nutritive: Care sunt cele mai solicitate? Care dintre ele vor deveni din ce in ce mai populare?

Suplimente nutritive: Care sunt cele mai solicitate? Care dintre ele vor deveni din ce in ce mai populare?

0 Shares
0
0
0

Principalele probleme de sanatate pe care consumatorii incearca sa le remedieze prin administrarea de suplimente nutritive sunt, in primul rand, imunitatea (66%), urmata de energie (57%), sanatatea cardiovasculara (50%) si sanatatea digestiva (49%), potrivit unui studiu realizat de ADM, o companie globala dedicata nutritiei.

In acest sens, suplimentele care contribuie la un somn odihnitor, o stare de spirit echilibrata, functionarea normala a sistemului imunitar, gestionarea greutatii si sanatatea pielii vor deveni din ce in ce mai populare.

Astfel, in acest raport, al carui obiectiv a fost de a analiza noile tendinte ale consumatorilor in sectorul suplimentelor alimentare si alimentare, se observa, de asemenea, ca una din patru persoane din intreaga lume ia un supliment alimentar zilnic sau aproape zilnic. Mai exact, 61 la suta fac acest lucru pentru a-si imbunatati starea generala de sanatate si bunastarea.

Cumpara complex de calciu cu vitamina D3, magneziu, zinc si vitamina C si bucura-te de avantajele acestui produs.

Dupa cum subliniaza adm, ca urmare a pandemiei, tot mai multi consumatori au decis sa fie mai proactivi in tot ceea ce tine de sanatatea si bunastarea lor, iar acest lucru a afectat si atunci cand iau suplimente alimentare.

De fapt, veniturile totale ale pietei globale de suplimente alimentare s-au ridicat la 76 de miliarde de dolari (aproximativ 67 de miliarde de euro) in cursul anului 2021 si, potrivit acestui studiu, 67% dintre consumatorii globali de suplimente nutritive spun ca vor continua sa le foloseasca in urmatoarele 12 luni.

“Consumatorii cauta in mod activ solutii care sa raspunda nevoilor lor specifice de sanatate si wellness. Fiecare defineste aceste nevoi in mod diferit pe baza factorilor individuali si
A experientelor personale. Ceea ce pot avea in comun este familiarizarea mai mare cu conceptul de sanatate holistica”, spun ei de la ADM.

CARE ESTE CEL MAI BUN FORMAT?

Conform datelor din studiul supliment, 43 la suta dintre utilizatori au dificultati la inghitire comprimate si capsule. De asemenea, 33 la suta considera ca este inconfortabil sa ingereze in mod obisnuit aceste produse.

Intr-un rand, unul din patru consumatori globali supliment ar dori sa le gaseasca in diferite formate, si 54 la suta dintre consumatori spun ca prefera produsele care ofera beneficii multiple.

39 la suta din consumatorii globali subliniaza importanta
De suplimente fiind usor de luat. Pe de alta parte, 66 la suta sustin ca folosesc capsule si tablete, urmate de jeleuri si boabe de jeleu (27%)

Pe de alta parte, dupa cum a subliniat ADM, formatele inovatoare si practice pot ajuta la depasirea acestor provocari, de la ape spumante si alte bauturi imbogatite la boabe de jeleu, guma de mestecat, pulberi, picaturi si batoane.

In acest sens, studiul subliniaza, de asemenea, importanta pentru multi utilizatori ca suplimentele au un gust bun (58%). de fapt, 41 la suta din consumatorii de supliment sunt in cautarea de noi arome pentru diferite tipuri de suplimente.

MAI MULTE ALTERNATIVE NATURALE

Pe de alta parte, studiul reflecta, de asemenea, ca, consumatorii cauta ingrediente functionale si alternative mai naturale pentru a remedia problemele de sanatate.

0 Shares
You May Also Like