Mos Craciun nu mai are saci, are cosuri de cadou

0 Shares
0
0
0

Mos Craciun nu mai are saci, are cosuri de cadouDaca analizezi cu atentie tendintele din ultimii ani, vei descoperi ca piata cadourilor a cunoscut o schimbare uriasa .

Cadouri s-au oferit intotdeauna, mai ales atunci cand a fost vorba despre sarbatori mari, cum ar fi Craciunul sau Pastele, evolutia rapida a societatii a dus insa la o schimbare brusca a tipului de cadou oferit.

Daca in urma cu 10 -15 ani, cei care ofereau cadouri, analizau cu atentie fiecare magazin in parte si cumparau un cadou cu grija sporita, in urma unei cautari de cateva ore, astazi, cea mai la indemana solutie este sa se ofere un cos de cadou.

Cosuri Paste, Cosuri Craciun sau Cosuri destinate sarbatorilor mai micute, toate sunt extrem de incantatoare atat pentru cel care ofera, cat si pentru cel care primeste.

Cine ofera cosurile de cadou si cand se ofera acestea?

Conform unor studii, cele mai multe cosuri de cadou sunt oferite in perioada sarbatorilor de Craciun sau de Paste. Nu mai putin de 50 % din totalitatea cosurilor vandute sunt vandute in aceste perioade.

Daca ne uitam la cine ofera cosurile de cadou, realizam ca acestea sunt adoptate din ce in ce mai mult de catre persoanele fizice. Acest lucru este vizibil cu ochiul liber, in conditiile in care in preajma sarbatorilor, supermarketurile si hipermarketurile au o oferta extrem de bogata in acest sens.

Cei care ofera inca cele mai multe cosuri de cadou sunt corporatistii, deoarece ei pot sa impuste mai multi iepuri dintr-o singura lovitura: isi fidelizeaza angajatii sau partenerii de afaceri, pot sa achizitioneze cadouri din aceeasi categorie, insa cu bugete diferite, in functie de persoana careia ii este oferit cosul si economisesc o multime de timp.

Cat costa un cos de cadou?

Daca  te gandesti sa oferi un cos de cadou, trebuie sa stii ca pretul acestuia poate sa difere foarte mult, in functie de ceea ce pui in el. Exista cosuri de 30-40 de lei, insa exista si cosuri care ajung la cateva sute de lei.

Daca nu te atrag cosurile de cadou gata facute de marile marketuri sau de site-urile de cadouri, poti intotdeauna sa personalizezi cadoul, introducand in el exact ceea ce crezi tu ca merge cel mai bine. Dintr-un cos de cadou nu trebuie sa lipseasca dulciurile si o sticla de bautura. Pentru a vedea o gama larga de cosuri, puteti vizita www.boutiquecadeaux.ro .

0 Shares
You May Also Like