LG V10 – un flagship diferit

Share Button

lgv10-un-flagship-diferit

LG V10 este un smartphone unic si diferit, printre celelalte flagship-uri lansate in anul 2016. Este un smartphone de top, cu o camera excelenta, performante de invidiat si un display pe masura. Daca esti in cautare de reparatii Lg pentru smartphone, intra pe Service-Gsm.ro.

Display-ul inovator al lui LG V10, finisarile si camera din dotare, dar si output-ul de sunet mult superior fata de alte modele, se combina in acest flagship, pentru a-l face un competitor de temut, pentru modelele de top ale gigantilor de la Samsung sau Apple.

Feature-urile superioare ale lui LG V10, includ un display secundar (frontal) care este tot timpul activ, 2 camere dedicate pentru selfie si materiale noi de constructie. De asemenea, castile cu care este livrat telefonul sunt de o calitate excelenta, fiind produse de catre cei de la AKG.

Daca ne uitam putin in trecutul foarte apropiat, putem observa ca LG V10 are multe dintre caracteristicile nu mai putin celebrului G4, un telefon excelent la vremea lansarii si care a fost foarte bine primit de critici si utilizatori.

Bineinteles, LG V10 vine cu functii si dotari imbunatatite, display-ul fiind unul dintre primele elemente pe care le putem observa, in acest sens.

Display-ul lui V10 este ceva mai mare (5.7 inch in comparatie cu 5.5 inch la G4), display-ul secundar avand o diagonala de 2.1 inch. Procesorul folosit pe acest flagship este un Snapdragon 808, ajutat de 4GB de ram si 64 de gb stocare interna (G4 avea doar 32).

Camera excelenta de 16 megapixeli pe care am putut-o observa pe G4, se intoarce pe LG V10, cu functii extinse si software mai avansat.

In plus, acum avem 2 camere frontale pentru selfie-uri, cu senzori de 5 megapixeli, potrivite pentru executarea selfie-urilor pentru grupuri mai mari de persoane, lentilele folosite fiind unele de tip wide. Bateria flagship-ului are 3000 mAh.

Constructie si design.

Lg V10 nu arata asa de modern precum i-o sugereaza specificatiile si cu dimensiuni de 59 x 79 x 8.6 mm la o greutate de 192 de grame, este unul dintre cele mai mari si mai grele smartphone-uri pe care le-am vazut pana acum.

Cu toate astea, smartphone-ul lasa o impresie foarte buna la prima vedere, deoarece detaliul finisarilor, calitatea constructiei si design-ul nu ne lasa nici macar o clipa sa credem ca acesta nu ar fi un flagship.

Constructia este robusta dar in acelasi timp eleganta, avand un look premium fara doar si poate. Partea din spate, unde este amplasata bateria, este acoperita cu un material pe care cei de la LG il numesc Dura Skin – un material elastic pe baza de silicon.

LG declara ca acesta este de 2 ori mai rezistent la zgarieturi decat plasticul si de 10 ori mai rezistent decat aluminiul.
De asemenea acest material asigura si o protectie sporita la socuri (cazaturi, loviri), smartphone-ul LG V10 primind deja certificarea MIL-STD-810G, asa ca nu va trebui sa-ti faci prea multe griji daca iti vei scapa smartphone-ul din mana. Cu toate astea, flagship-ul nu este si rezistent la apa, chiar daca este construit foarte solid.

Daca iti place arata si altora!


'LG V10 – un flagship diferit' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.