La ce ajuta terapia cu oxigen hiperbaric?

La ce ajuta terapia cu oxigen hiperbaric?

0 Shares
0
0
0

In momentul de fata, tratamentele cu oxigen hiperbaric ieftin s-au dovedit a fi mai mult decat utile, iar marele lor avantaj este acela ca nu sunt deloc dureroase. Deasemenea un alt mare avantaj pe care il are un asemenea tratament este reprezentat de faptul ca nu necesita perioada de refacere.

Daca stam sa tinem cont si de faptul ca tratamentul cu oxigen hiperbaric ieftin este unul cat se poate de sigur si are efecte vizibile inca de la prima sedinta, atunci putem spune intr-adevar ca acest tratament este unul exceptional.

Referitor la modul in care se desfasoara terapia, de precizat este ca aceasta presupune ca pacientul sa respire oxigen aproape pur, la o presiune mai mare decat presiunea atmosferica.

Mai pe intelesul tuturor daca putem spune asa, aceasta terapie cu oxigen hiperbaric grabeste foarte mult vindecarea mai multor afectiuni, a unor infectii dar si a unor arsuri, a fracturilor dar ajuta foarte mult si la vindecarea problemelor cerebrale.

De precizat este faptul ca tratamentul cu oxigen hiperbaric ieftin nu este deloc unul dureros, iar terapia este mai degraba relaxanta si placuta, decat una solicitanta.

Persoanele care vor urma un astfel de tratament, nu vor simti nici o stare neplacuta, nu vor simti durere, ba mai mult, starea lor de sanatate se va ameliora considerabil inca de la prima sedinta.

Nu trebuie uitat nici faptul ca in Romania exista atat saloane de infrumusetare care folosesc acest tratament pentru eliminarea ridurilor fine si a acneei, dar exista si clinici medicale acolo unde tratamentul cu oxigen hiperbaric se foloseste pentru tratarea diferitelor afectiuni.

Anemiile grave de exemplu se pot trata cu oxigen hiperbaric la 2-3 ATA, in sedinte de tratament care pot sa dureze pana la 4 ore. Se spune ca in cazul acestor persoane sunt necesare pe zi mai multe sedinte, in functie de starea lor clinica.

Arsurile termice se pot trata si ele foarte bine cu oxigen hiperbaric. Aici trebuie precizat faptul ca in primele 24 de ore din momentul producerii evenimentului, sunt necesare 3 sedinte cu oxigen hiperbaric. Apoi, se pot efectua si doar doua sedinte pe zi.

Embolia gazoasa este o alta afectiune care se poate trata cu oxigenul hiperbaric. Aceasta afectiune se poate declansa in timpul scufundarilor sau chiar si in timpul unei calatorii cu avionul.

Printre cele mai importante simptome ale acestei afectiuni putem sa amintim pierderea cunostintei, confuzie, stop cardiac, aritmii cardiace si leziuni cerebrale.

Boala de decompresie este o alta afectiune importanta care se poate trata cu oxigen hiperbaric. Aceasta boala poate sa fie de trei tipuri, iar fiecare tip de boala de decompresie se trateaza perfect cu acest produs.

Asadar, dupa cum se poate observa, terapia cu oxigen poate sa fie folosita atat in medicina cat si in industria cosmetica. Cel mai important este faptul ca tratamentele cu oxigen hiperbaric nu sunt deloc dureroase, si au rezultate sigure.

De regula, rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Un asemenea tratament de regula contine mai bine de 10 sedinte, insa numarul sedintelor difera de la o persoana la alta.

0 Shares
You May Also Like