Impactul florilor asupra vietii

Share Button

Florile au un impact major asupra vietii fiecarei persoane. Atunci cand vrei sa faci pe cineva fericit iti recomandam sa oferi flori. Daca esti din capitala poti apela la livrare flori Bucuresti.

Florile va fac mai atractivi

Un alt psiholog de la Université de Bretagne a sustinut cateva studii interesante. In primul rand, a recrutat un grup de femei pentru a viziona un videoclip despre un barbat care vorbea despre mancare. Jumatate dintre femei au fost puse intr-o camera cu trei vaze goale, iar cealalta jumatate au fost intr-o camera cu trei vaze pline de flori.

La sfarsitul videoclipului, femeile au fost rugate sa evalueze atractivitatea barbatului. Credeti sau nu, a fost mai atragator pentru femeile care au stat intr-o camera cu flori. Psihologul a incercat mai tarziu un test similar, dar a adus femeile intr-o sala de asteptare cu un barbat.

Din nou, jumatate din ele aveau flori si jumatate nu. Omul le-a cerut femeilor numerele lor de telefon, iar 80% dintre ele s-au conformat in camera cu flori, in timp ce doar 50% au facut-o in camera fara.

Psihologul a condus un al treilea test, dar de data aceasta a pus barbatul intr-un mall. Treaba lui era sa se apropie de femeile care calatoresc singure si sa ceara numerele lor de telefon in fata a trei tipuri diferite de magazine; un magazin de pantofi, o brutarie si un magazin de flori.

In fata magazinului de incaltaminte, doar 11,5% dintre femei erau dispuse sa se ofere numerele lor, iar brutaria nu a fost mult mai buna, cu 15,5% de acord, dar in fata magazinului de flori a reusit 24%.

Inca nu stim ce anume determina oamenii sa se comporte diferit atunci cand sunt prezente flori, dar este clar ca o fac. Indiferent daca doriti sa luminati ziua cuiva sau sa faceti o impresie buna, trimiterea unui buchet de flori este calea incercata si adevarata.

Ah, Ziua Indragostitilor. Dragostea pluteste in aer. Chestia e ca ai uitat sa cumperi flori pentru iubita ta, iar acum toate magazinele de flori din oras sunt goale. Dupa ce apelati ore intregi, veti gasi in sfarsit un magazin care are inca cateva buchete de trandafiri stangace, iar o duzina de trandafiri costa enorm?

Ce sa fac?

Conduceti tot orasul si dati foarte mult pe flori care oricum arata urat sau sunt pe jumatate ofilite, apoi duceti-o la cina cu ce a mai ramas din salariu.

Duceti-o la o cina placuta, fara flori (speram ca nu observa). Asteptati o saptamana sau doua, apoi cumparati-i un buchet foarte frumos mai ieftin.

Intra pe linkul de mai sus si florile vor ajunge direct la ea inaintea ta in timp ce tu iti vezi linistit de treaba la birou. Cand ajungi acasa o vei gasi deja extaziata si recunoscatoare si s-ar putea sa scapi de scosul la cina pentru ca te va astepta ea cu cina romantica din datoria de a face ceva frumos pentru tine. Nu e greu sa iesi din aceasta problema si tot ce trebuie sa faci este sa salvezi linkul de mai sus pentru situatii de urgenta.

Daca iti place arata si altora!


'Impactul florilor asupra vietii' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.