Gel UV IBD Builder pentru unghii frumoase și strălucitoare

Gel UV IBD Builder pentru unghii frumoase și strălucitoare

0 Shares
0
0
0

Gelurile  IBD LED/UV  sunt special concepute pentru uscare în lămpi UV și dispozitive LED. Potrivit pentru modelarea unghiilor pe matrițe și vârfuri. Un Gel UV IBD Builder se întinde bine, este autonivelant și nu se răspândește.

Gelurile LED/UV IBD  autonivelante sunt destul de groase, inodore, nu se închid la culoare și nu devin gălbui. Acest produs este utilizat doar pentru uz profesional. Timpul de polimerizare într-o lampă UV este de 4 minute, iar într-o lampă cu LED timpul este de 1 minut.

Gelurile IBD pentru extensia unghiilor sunt printre cele mai populare printre manichiuriștii din întreaga lume. Brandul premium IBD (Aybidi – SUA) a câștigat o popularitate incredibilă în lumea unghiilor și a devenit rapid liderul industriei ca producător de acoperiri decorative unice, care sunt complet sigure și hipoalergenice, economice și ecologice.

Gel UV IBD Builder – Caracteristici

 

În ceea ce privește caracteristica principală a creativității, atunci compania s-a remarcat prin trei linii de produse uimitoare pentru modelare și extensia unghiilor.

Producătorul a reușit să satisfacă toate dorințele consumatorilor – polimerizarea ușoară în orice tip de lampă și un efect real de uscare profundă a compozițiilor pe unghiile naturale.

IBD LED/UV Builder Gel Pink  este un gel transparent autonivelant roz de consistență medie. Este folosit pentru modelarea unghiilor cu gel pe forme și vârfuri. Timpul de polimerizare în lampa LED este de 1 minut, iar timpul de polimerizare într-o lampă UV este de 3 minute.

Paleta de nuanțe conține în general toate culorile: transparent, pink, natural, alb strălucitor și camuflaj. IBD LED/UV Builder Gel Pink a fost creat pentru uz profesional și pentru crearea de unghii artificiale durabile, pentru acoperirea vârfurilor sau a unghiilor naturale.

Cum și-a câștigat gelul IBD o reputație impecabilă?

 

IBD LED/UV Builder Gel Pink  și-a câștigat reputația prin consistența confortabilă, nu curge, este gros, netezeşte bine, întărește și nivelează perfect placa unghiei, are o compoziție sigură, fără miros înțepător.

IBD este recomandat persoanelor alergice, deoarece foarte rar provoacă o reacție alergică. Gelul pink are strălucire fără să se întunece atât timp cât este pe unghii, indiferent de activitatea pe care o faci și are o durabilitate ridicată a stratului de acoperire. IBD LED/UV Builder Gel Pink   te poate ajuta să ascunzi în mod eficient defectele estetice ale unghiilor naturale, precum și la efectuarea profesională a extensiilor folosind forme sau unghii artificiale.

Sunt ideale pentru întruchiparea efectului vizual al unei plăci de unghii netede și sănătoase, precum și pentru realizarea unui design francez de orice complexitate, datorită gradării netede a culorii.

Gelul inovator se usucă ușor nu numai în dispozitivele UV convenționale, ci și în lămpile bazate pe LED. Autonivelant, strălucitor, fără detașare de la corecție la corecție și ușurință uimitoare de utilizare. Volumele profesionale reduc semnificativ costul procedurii.

Avansate și fără acid, nu ard unghiile atunci când sunt polimerizate. Cu utilizarea corectă a tehnologiei, designul este subțire, ușor și complet natural. Noile tale unghii nu se vor desface, nu se vor despica și își vor păstra puterea rivalizând cu gelurile acrilicele.

Gelurile IBD naturale sau colorate își vor păstra întotdeauna strălucirea și luciul incredibil.

0 Shares
You May Also Like