De unde achizitionati usi industriale?

Share Button

In cazul in care sunteti antreprenori si urmeaza sa achizitionati usi industriale pentru sediul firmei dvs. sau pentru depozitul in care angajatii dvs. isi desfasoara activitatea, cu siguranta trebuie sa tineti cont si de alte detalii, in afara de usi industriale pret. Haideti asadar sa vedem despre ce este vorba.

Responsabilitate

Cat de rapid au raspuns la intrebarea dvs.? V-au contactat in timp util? Au raspuns rapid la intrebarile dvs. dupa ce le-ati trimis mail ca va intereseaza produsele si serviciile lor? Acesta este un prim semn ca firma este serioasa sau nu.

Estimarea costurilor

Ati estimat valoarea lor? V-au oferit o intelegere clara a ceea ce vor face pentru dvs. dsi cat va costa? Este foarte important ca firma pe care o alegeti sa isi poata justifica pretul si sa va ajute sa intelegeti de ce usile lor industriale sunt cele mai indicate pentru afacerea dvs.

V-a placut agentul de vanzari?

Cat de bine v-ati descurcat cu agentul de vanzari? Ati simtit ca este o persoana buna, onesta si considerata? Ei sunt fata firmei cu care intentionati sa faceti afaceri – cei cu care vorbesc multi clienti despre companie. Este intotdeauna mai bine sa lucrati cu o companie in care puteti avea incredere si cu cine va simtiti confortabil, in special atunci cand nivelurile de stres cresc in cazul aparitiei unor probleme sau intrebari in timpul procesului de instalare.

Viziune

Au reusit sa va faca viziunea si sa o transforme intr-un proiect de care sunteti incantat? Au fost capabili sa picteze o imagine a noului dvs. sistem de usi care sa se potriveasca cu viziunea dvs.?

Dimensiunea companiei

Este posibil sa preferati sa lucrati cu o companie mai mare, deoarece acestea au mai multe resurse datorita dimensiunii lor sau ati putea prefera sa lucrati cu o companie mai mica, pe masura ce probabil ca nu va veti pierde in shuffle.

Dorinta si capacitatea de a lucra cu alti contractanti

Unele companii vor sa faca totul la cheie. Unii vor fi dispusi sa lucreze cu antreprenorul dvs. preferat de garduri, proiectant, zidar sau contractor electric.

Precizia estimarii

Atunci cand totul este pus la punct, cand deja ati stabilit modelul usilor industriale, cu siguranta doriti sa aflati cam in cat timp vor fi finalizate si instalate usile. Este important ca estimarile sa fie facute corect, iar montajul usilor sa nu intarzie.

Pretul

Ei bine, pretul conteaza foarte mult, desi nu ar trebui sa fie principalul dvs. factor determinant. Totusi, ar trebui sa-l influentezi in procesul de luare a deciziilor. De obicei, doriti sa evitati sa alegeti suma licitata redusa. Daca exista o mare diferenta de pret intre cele 3 oferte pe care le primiti, incercati sa determinati ce cauzeaza diferenta. O suma licitata exclude ceva care include celelalte oferte? Poate ca una din oferte include putere, iar celelalte doua nu.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand alegeti firma care sa va produca si sa va vanda usile industriale pentru afacerea dvs.

Daca iti place arata si altora!


'De unde achizitionati usi industriale?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.